29.04.2022-13:18 (Son Güncelleme:29.04.2022-13:18)

Araç sahiplerini sevindiren haber verildi! Akaryakıt harcamalarına indirim yapıldı! Kampanya 15 Mayıs’ta sonlanacak

Akaryakıta gelen zamlar sonrasında vatandaşlar araç kullanımını azalttı. Uygun fiyatlı benzin motorin ve LPG almak için bankaların kampanyaları takip eden vatandaşlar araştırmalarını hızlandırdı. Yükselen fiyatlar cep yakarken bankalar bir nebze de olsa vatandaşın yardımına koşuyor. ING Bank yaptığı açıklama ile vatandaşın yüzünü güldürdü. 15 Mayıs tarihine kadar katılım sağlanabilecek olan kampanyadan yararlanan müşteriler 30 TL kazanacak. İşte ING Bank kampanyası hakkında detaylar…

Benzin, motorin ve LPG’de yaşanan fiyat artışı sonrasında vatandaşlar bankaların müşterilere sağladığı kampanyaları dört gözle takip ediyor. Pek çok kişi araştırmalarını yaparken ING Bank’tan sevindiren haber geldi. ING Bank’ın müşterilerine sağladığı kampanya ile 4 defa yapılan akaryakıt harcamalarında 30 TL puan kazanabilecekler. İşte ING Bank kampanyası hakkında detaylar…

Kampanya 15 Mayısa kadar sürecek

Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında farkı günlerde tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri akaryakıt harcamalarında 30 TL puan kazabilirsiniz. ING Bank’ın sağladığı kampanya 15 Mayıs tarihinde sonlanacak.


Kampanyadan kimler yararlanabilecek

1 Nisan tarihinde başlayan kampanya 15 Mayıs’ta sona erecek. Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olan kampanyadan ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kullanıcıları yararlanamamaktadır.

Kampanyaya dahil olan ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kullanıcıları farklı günlerde tek seferde yapacağı 4 kerelik 150 TL üzeri akaryakıt harcamalarında 30 TL para puan kazanacaklar. Kazanılan para puanlar 20 Mayıs 2022 tarihinde kartlara yüklenecek.

30 TL indirim kartlara yüklenecek

Kampanyaya katılım sağlayan müşteriler en fazla 30 TL indirim kazanabilecekler. Kampanyaya katılımın sağlanabilmesi için harcamaların mutlaka Garanti BBVA POS cihazından yapılması gerekmektedir.

ING Bank kampanyasına katılım sağlamak isteyen ING Bank müşterileri “POAS” yazıp 2205’e SMS göndererek kampanyaya katılması gerekmektedir. Gönderilen mesajın kayıtlı kart ile aynı numaradan gerçekleştirilmesi gerekmektedir. 

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr