06.10.2024-13:43 (Son Güncelleme:06.10.2024-13:43)

Antalya'da Trafik Kazası: 1 Ölüm, 3 Yaralı

Antalya'nın Finike ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı.

Antalya'da Üzücü Trafik Kazası

Antalya'nın Finike ilçesinde yaşanan trajik bir trafik kazasında, bir kişi hayatını kaybetti ve üç kişi yaralandı. Bu olay, aynı aileden bireyleri etkileyerek aileyi derin bir acıya sürükledi.

Kaza Detayları

Olay, Kum Mahallesi Akdeniz Caddesi'nde meydana geldi. Recep Tüzün'ün kullandığı 06 CGA 606 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla atarak refüje savruldu.

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Servis’i araması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekiplerinin kazaya müdahale etmesiyle, araçta bulunan Yunus Tüzün (14) kaza yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kaza sonrasında yaralanan diğer aile üyeleri; sürücü Recep Tüzün, Kamuran Tüzün ve Elif Tüzün, Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yunus Tüzün'ün cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Cenazenin, Finike'de defnedileceği bildirildi.

Antalya'nın Finike ilçesinde otomobilin takla atması sonucu aynı aileden 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr