20.10.2024-13:14 (Son Güncelleme:20.10.2024-13:14)

Antalya'da Polis Memuruna Saldırı: Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Antalya'da polis memuru Ali Şen'e yönelik silahlı saldırının şüphelileri adliyeye gönderildi.

Antalya'da Silahlı Saldırı Olayı

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen bir olayda, bir polis memuru ağır yaralandı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan iki şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ali Şen'e yönelik silahlı saldırıda bulundukları gerekçesiyle gözaltına alınan G.K. ve M.A.T., İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.

Olayın Detayları

Olay, sanayi sitesinde plakası olmayan beyaz bir araçtan, polis memuru Ali Şen'e av tüfeği ile ateş açılmasıyla gerçekleşti. Yaralanan memur, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Emniyetten Açıklama

Antalya Emniyet Müdürlüğü, hadiseye ilişkin yaptıkları açıklamada, polis memuru Şen'in aracını Serik Sanayi Sitesi'nde tamir yapan G.K.'ye verdiğini ve aracın durumu hakkında bilgi almak amacıyla G.K. ile görüştükten sonra yürüyüşe geçtiğini belirtti. Bu sırada, G.K. ve yanındaki M.A.T.'nin araç içerisinden av tüfeği ile ateş açarak Şen'i yaraladığı ifade edildi.

Antalya'nın Serik ilçesinde bir polis memurunun ağır yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr