12.06.2022-13:37 (Son Güncelleme:12.06.2022-13:37)

Another Round – Druk film konusu ve oyuncuları

Another Round – Druk filmi son zamanların en çok tercih edilen filmleri arasında yerini aldı. Filmin konusu ve oyuncuları da sinema severler tarafından araştırılırken, bu yazımızda ayrıca film yorumları ve filmin eleştirmenlerden aldığı puanlara da yer verdik. İşte, Another Round – Druk film konusu ve oyuncuları ile birlikte tek parça, full HD, türkçe dublaj izleme detayları..

İlk olarak Kanada'da 12 Eylül 2020 izleyicilerle buluşturulan Another Round – Druk filmi dijital yayın platformu Netflix'in orjinal film listesinde yer alır. Hem komedi hem de dram türü içeren Another Round – Druk filmi 2 yıl önce büyük ses getirmiş ve izlenme rekorları kırmıştır. Filmin yönetmenliğini Thomas Vinterberg üstlenmiştir. Thomas Vinterberg ayrıca Tobias Lindholm ile birlikte filmin yapımcılığı üstlenirken filmin senaryosunda da katkısı vardır.

Dizi veFilm platformu Netflix'in orjinal yapımlar listesinde bulunan Another Round – Druk filmin süresi 1 sa. 57 dakikadır. Film eleştirmenlerinin iyi olarak yorumladığı filmin 7,9′ lük IMDb puanı vardır.


Another Round – Druk film konusu

Lise öğretmeni olan ve görevde olduğu sürede kendisini çok yorgun ve yaşlı hisseden Martin, özel hayatının da yolunda gitmediğini anlar. Sorunlu bir evlilik geçiren Martin, iş hayatının da çok parlak görünmediğini hissettiği dönemde kendisini iyice çaresiz olarak görmeye başlar.

çalıştığı okulun idareciler ve veliler Martin’in okula yaptığı sözleşmesini iptal ederek öğretmenliği bırakmasını isterler. Martin ise o sıraları hergün belli bir miktar alınan alkolün zihne etkisi olduğu tezini savunmaya başlar. Bu teziyle ilgili proje geliştirmeye kalkışan Martin, tezinin doğruluğunu kanıtlayabilmek adında 3 arkadaşıyla birlikte deneyler yapar. Hergün aynı miktarda düzenli olarak alkol tüketmeye başlayan Martin ve arkadaşları başladıkları günden takip eden zaman içerisinde hepsinde farklı etkiler yarattığını görmeye başlarlar.


Another Round – Druk film oyuncuları

Mads Mikkelsen – Martin

Thomas Bo Larsen – Tommy

Lars Ranthe – Peter

Magnus Millang [da] – Nikolaj

Maria Bonnevie – Anika

Susse Wold – Rektor

elvan@haber365.com.tr