09.04.2022-09:33 (Son Güncelleme:09.04.2022-09:33)

Annesi tarafından terk edilen Nisa bebeğe sahip çıkmak isteyen Sevda Demirel sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı'na seslendi

Yaşam mücadelesi veren Nisa bebeği ünlü manken Sevda Demirel sahiplenmek istedi. İşte habere ilişkin o detaylar...

Sosyal medya da sık sık gündem olan manken Sevda Demirel yine sosyal medyanın gündeminde, bu sefer Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Sevda Demirel sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Nisa bebek benim korumam altında olsun" dedi. Günlerdir gündem olan İstanbul Pendik’te terk edilen ve boş bir arazide bulunan bebeğe ilk müdahalesini yapan Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz’ın süt annelik yaptığı Nisa bebeğin yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği gündemdeyken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Sevda Demirel paylaşımında: "Sayın Cumhurbaşkanım, sayın sağlık bakanım son derece düzgün bir hayatı olan gece hayatı içkisi sigarası hiçbir kötü alışkanlığı olmayan temiz yaşayan bir kadınım lütfen bu bebeği benim korumam altında olsun yurtlarda büyümesin ben ona annelik yapmak istiyorum lütfen bana güvenin." Dedi.

Bakan Koca açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından Nisa bebeğin sağlık durumu için açıklama yaptı.

"Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip edilen Nisa bebeğin beyin fonksiyonları, beyin ölümü açısından araştırıldığında beyin ölümü tespit edilmemiştir. Genel durumu ciddi olup, yakın takip ve tedavisi devam etmektedir. Nisa Bebeğimize Allah'tan şifa diliyoruz."

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr