06.04.2022-21:42 (Son Güncelleme:06.04.2022-21:42)

Annenin Sırrıdır Çocuk dizi oyuncuları kim kimdir?

Tv8 ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisi şimdiden merak konusu oldu bile.Peki dizinin oyuncuları kimlerdir?İşte yeni dizi hakkında merak edilenler..

Yeni sezon dizisi olarak ekranda yer alacak olan, Annemin Sırrıdır Çocuk dizisi şimdiden merak uyandırmayı başardı bile.

6 Nisan akşamı yani bu gece Tv8 kanalında yayına giren dizinin ilk bölümünde ,ilk önce karakterlere yer verilerek giriş yapılacak.Bölümler ilerledikçe'de yavaş yavaş konular işlenmeye başlayacak.Etkileyici bir hikayeye sahip olan dizinin ,oyuncu kadrosunda çok sevilen oyuncular yer almaktadır.Bu sosyal medyada'da çok popüler olan oyuncuların reytinglerde artış sağlayacağı olması'da etkili olacağına benziyor.


Annemin Sırrıdır Çocuk dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Dizinin başrol'ünde oynadıkları dizilerle belli kariyerlere ulaşmış olan ve izleyiciler tarafından çok sevilen ; İrem Helvacıoğlu , Engin Öztürk , Selin Yeninci ve Olgun Toker paylaşmaktadır.Yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar otururken,senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme almaktadır.

Senaryonun nasıl ilerleyeceğini,izleyicilere oyuncuların duyguları nasıl geçeceğini ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr