11.10.2024-20:29 (Son Güncelleme:11.10.2024-20:29)

Ankara'da Peru Mutfağı Tadım Etkinliği

Peru mutfağının eşsiz lezzetleri, Ankara'da düzenlenen özel bir tadım etkinliğiyle tanıtıldı.

Ankara’da Peru Mutfağı Keyfi

Peru mutfağının eşsiz lezzetleri, başkent Ankara'da gerçekleştirilen özel bir tadım etkinliği ile tanıtıldı. Etkinlik, Peru Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenen "İnti Raymi ve Machu Picchu: Peru'nun Somut ve Somut Olmayan Kültürel Mirasları" başlıklı fotoğraf sergisinin bir parçası olarak hayata geçirildi.

Davetlilere Teşekkür

Bir alışveriş merkezinde yapılan tadım etkinliğine birçok davetli katıldı. Peru’nun Ankara Büyükelçiliği Misyon Şefi Yardımcısı Erick Tejada Sanchez, etkinliğe katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Lezzet Dolu Anlar

Etkinlikte, Peru’nun Ankara Büyükelçiliği Şefi Erika Torres tarafından Peru mutfağının birbirinden özel lezzetleri tanıtıldı. Konuklara sunulan çeşitli yemekler ve tatlılar, misafirlere unutulmaz bir deneyim sundu.

Peru mutfağının seçkin lezzetleri başkentte düzenlenen tadım etkinliğiyle tanıtıldı. Peru'nun Ankara Büyükelçiliği ev sahipliğindeki "İnti Raymi ve Machu Picchu: Peru'nun Somut ve Somut Olmayan Kültürel Mirasları" başlıklı fotoğraf sergisi kapsamında düzenlenen tadım etkinliğine birçok davetli katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr