19.09.2024-17:15 (Son Güncelleme:19.09.2024-17:15)

Ankara'da Akraba Kavgası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Ankara'nın Kalecik ilçesinde, alacak-verecek meselesi nedeniyle akraba olan iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada kan döküldü. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Kavga, dün akşam saat 18.00 sularında Kalecik ilçesi İstasyon Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, fırıncılık işi yapan ve akraba olan iki aile arasında haksız satış iddiası üzerine başlayan tartışmalar kısa sürede büyüdü. Taraflardan biri, diğer aileyi ölümle tehdit ederken, karşı tarafın şikayette bulunacağını söylemesi üzerine kavga çıktı.

2 Kişi Hayatını Kaybetti

Kavgada aile fertlerinden Fatih Çekirdek ve yeğeni Mücahit Çekirdek bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti. Olayda yaralanan 4 kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Esnafın Açıklaması

Olayın tanıklarından esnaf Ramazan Güner, kavganın fırıncılık işleri nedeniyle uzun süredir devam eden bir husumetten kaynaklandığını belirtti. Güner, "Taraflardan biri diğerini ölümle tehdit etmiş, diğeri ise şikayetçi olacağını söylemiş. Kavga sırasında önce bir kişi ölmüş, ardından ölen kişinin oğlu kuzenini bıçaklayarak öldürmüş. Kargaşa uzun süre devam etmiş, sonunda güvenlik güçleri olaya müdahale etti" dedi.

Gözaltılar ve Soruşturma

Olayla ilgili olarak 5 kişi gözaltına alınırken, soruşturma devam ediyor. Ölen amca ve yeğenin aynı apartmanda yaşadıkları öğrenildi.

cerenpeksen@haber365.com