18.10.2024-11:38 (Son Güncelleme:18.10.2024-11:38)

Ankara Keçiörengücü Başkanı Tahiroğlu'ndan Play-Off Hedefi

Sedat Tahiroğlu, Ankara Keçiörengücü'nün sezon hedeflerini ve gelecekteki projelerini açıkladı.

Ankara Keçiörengücü Başkanından Play-Off Vurgusu

Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, takımın Trendyol 1. Lig'deki hedeflerini değerlendirerek, "Hedefimiz ligi play-off içerisinde tamamlamak" dedi. Yenimahalle'deki yeni tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Tahiroğlu, 8 maçta elde ettikleri 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi ile 13 puan topladıklarını ifade etti.

Yeni Bir Takım ile Yenilenme Süreci

Tahiroğlu, "Yeni bir takım kurduk, 17 transfere imza attık. Şu ana kadar oynadığımız her maçta öne geçtik. Ancak bazı maçlarda kaybettiğimiz goller oldu. Örneğin, Bandırmaspor maçı 90+5'te kapandı. Ancak takımımızın genel performansından memnunuz" şeklinde konuştu.

Lig Rekabeti ve Gelecek Hedefleri

Kocaelispor'un 3 puan gerisinde olduklarını hatırlatan Tahiroğlu, "Bu yıl ligimizdeki rekabet daha dengeli. Ekonomik anlamda borcu olmayan bir takım şampiyonluğa ulaşabilir. Hedefimiz play-off," dedi. Başkent takımları arasında var olan rekabete de değinen başkan, diğer takımlar için de başarı diledi.

Genç Yetenekler ve Altyapı Çalışmaları

Tahiroğlu, altyapıya büyük önem verdiklerini, 2000-2004 doğumlu 10'a yakın futbolcularının bulunduğunu ifade etti. "Altyapıdan iyi futbolcular yetiştirmek için çalışıyoruz. Şu anda 1000'in üzerinde genç futbolcumuz var," dedi.

Milli Takım’a Destek

Son olarak, UEFA Uluslar B Ligi'nde tarihi bir zafer kazanan A Milli Takımımızı tebrik eden Tahiroğlu, "Eski oyuncumuz Barış Alper Yılmaz'ı unutmamak gerek. Umut ediyorum ki gelecekte milli takımımız büyük başarılara imza atacak" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, eflatun-beyazlı ekibin Yenimahalle'deki yeni tesislerinde AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr