01.08.2023-16:45 (Son Güncelleme:01.08.2023-16:45)

Angus Cloud kimdir, nereli ve kaç yaşında? Euphoria dizisi oyuncusu Angus Cloud neden öldü? Euphoria dizisi oyuncusundan acı haber

Dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Euphoria dizisinin sevilen oyuncularından Angus Cloud, hayatını kaybetti. Genç oyuncu dizi de ‘’Fez’’ karakterine hayat vermişti. Peki Angus Cloud kimdir, nereli ve kaç yaşında? Euphoria dizisi oyuncusu Angus Cloud neden öldü? İşte Angus Cloud hayatı ve biyografisi...

ABD merkezli HBO kanalında yayınlanan dünyaca ünlü dizi Euphoria’da Fez karakteriyle beğeni kazanan oyuncu Angus Cloud, hayatını kaybetti.

Genç oyuncunun ailesi ölüm haberini ‘’Bugün muhteşem bir insana veda etmek zorunda kaldık" sözleriyle duyurdu. Hayranları ise bu acı haber sonrası Angus Cloud’un hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Angus Cloud Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Euphoria dizisi oyuncusu Angus Cloud neden öldü?

Euphoria dizisi oyuncusu Angus Cloud neden öldü?

Angus Cloud’un ailesi, ünlü oyuncunun ölümü ile ilgili olarak psikolojik sorunları gösterdi. Genç oyuncunun bir süre önce babasını kaybettiği ve bu durumu atlatamadığı için intihar ettiği belirtildi.


Angus Cloud kimdir?

Euphoria dizisi oyuncusu Angus Cloud, 10 Temmuz 1998 tarihinde ABD’nin California eyaletinde dünyaya geldi.

Oyunculuk hayatına ilginç bir olay sayesinde atılan Cloud, bir restoranda çalışırken kendisini dolandırdığını sandığı Euphoria oyuncu yönetmeni Jennifer Venditti tarafından keşfedildi ve dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

2019-2022 yılları arasında HBO platformunda yayınlanan Euphoria adlı dizide Fezco karakterini canlandıran 25 yaşındaki oyuncu, geçen hafta babasını kaybetmişti.

Angus Cloud’un babasının ölümü sebebiyle bunalıma girdiği ve 31 Temmuz 2023 tarihinde intihar ederek yaşamına son verdiği iddia ediliyor.

muratcankilic@haber365.com.tr