30.06.2024-13:11 (Son Güncelleme:30.06.2024-13:11)

Amerikan tankı Süper Lig’e yakın: Juventus, Weston Mckennie’nin fiyatını açıkladı

İtalyan devi Juventus’ta forma giyen ABD’li orta saha oyuncusu Weston McKennie için Fenerbahçe’nin devreye girdiği iddia edilmişti. Serie A ekibi, 25 yaşındaki yıldız için ödenmesi gereken bonservis bedelini açıkladı. İşte detaylar…

Fenerbahçe, yeni sezonda orta sahasına Amerikan tankını transfer ediyor. Alınan bilgilere göre sarı lacivertlilerin gündeminde yer alan yıldız futbolcu için Juventus, planladığı bonservis bedelini belirledi. İtalyan basınına göre, Serie A devi, ABD'li orta saha oyuncusu için 15 milyon euro artı bonuslarla dolu bir teklif bekliyor.

Aston Villa transferden vazgeçti

Akşam'da yer alan habere göre; McKennie'yi elden çıkarmayı hedefleyen Juventus, Aston Villa'nın transferinden vazgeçmesinin ardından Fenerbahçe'nin ilgisini çeken oyuncu için ciddi bir teklif bekliyor.


Jose Mourinho takımda görmek istiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun da McKennie'yi kadrosunda görmek istediği ve bu yönde yönetimle temas halinde olduğu belirtiliyor. geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 38 resmi maça çıkan McKennie, 10 asist yaparak önemli bir katkı sağladı.

kursat@haber365.com.tr