24.09.2024-16:54 (Son Güncelleme:24.09.2024-16:54)

Alp Kavasoğlu kimdir, yaşı kaç? Alp Kavasoğlu neden öldü, kanser miydi? Makyaj artisti Alp Kavasoğlu vefat etti

Birçok ünlünün makyajını yapmasıyla bilinen makyaj artisti Alp Kavasoğlu 43 yaşında hayatını kaybetti. Peki Alp Kavasoğlu kimdir, yaşı kaç? Alp Kavasoğlu neden öldü, Alp Kavasoğlu kanser miydi? İşte detaylar…

Makyaj artisti Alp Kavasoğlu vefat etti. Makyaj artisti Fezi Altun, meslektaşı Alp Kavasoğlu'nun hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle duyurdu. Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Sevgili dostumuz Alp Kavasoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz" ifadelerini kullanarak, Kavasoğlu'nun pankreas kanseriyle uzun süredir verdiği mücadeleyi kaybettiğini belirtti. Kavasoğlu'nun güler yüzü ve güçlü ruhunun, sevenlerinin kalbinde yaşamaya devam edeceğini vurgulayan Altun, meslektaşının ölümünün sanat camiasında büyük bir boşluk yarattığını ifade etti.

Alp Kavasoğlu neden öldü, kanser miydi?

Kavasoğlu, kariyeri boyunca Neslihan Atagül, Afra Saraçoğlu, İrem Helvacıoğlu, Ege Kökenli, Deniz Baysal, Ezgi Mola ve Aslı Enver gibi birçok ünlü isimle çalıştı ve makyaj sanatında öne çıkan bir figür oldu. Cenazesi bugün Üsküdar'da ikindi namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.


Alp Kavasoğlu Kimdir?

Alp Kavasoğlu, 1981 yılında İstanbul'da doğdu ve 2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji ve Felsefe bölümlerinden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından özel bir şirkette organizasyon koordinatörlüğü yaptı ve ardından Loreal'in profesyonel ürünler departmanında çalıştı. Kariyerine Mehmet Tatlı Akademi'de artistik direktör olarak devam eden Kavasoğlu, 2010 yılında dünyaca ünlü bir yarışmada saç ve makyaj dalında finalist oldu. Sektörde aldığı eğitimler ve başarılarıyla öne çıkan Kavasoğlu, Türkiye'deki kuaförler ve makyaj artistlerine eğitimler verdi ve sektörde önemli bir isim haline geldi.

2016 yılında, Hande Sarıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı "Böyle Çok Daha Güzelsin" programında, Sema Çelebi ile birlikte jüri üyeliği yaparak televizyon ekranlarında da tanınan bir isim oldu.

muratcankilic@haber365.com.tr