06.07.2024-10:01 (Son Güncelleme:06.07.2024-17:34)

Almanlardan dikkat çeken karar: Hollanda-Türkiye maçı yüksek riskli karşılaşma ilan edildi

UEFA’nın milli futbolcumuz Merih Demiral hakkında verdiği skandal maç cezası kararı sonrası turnuvanın ev sahibi Almanya’dan dikkat çeken bir hamle geldi. Berlin Polis Sendikası, EURO 2024 çeyrek final maçı olan Hollanda Türkiye maçını en yüksek riskli karşılaşma ilan etti. İşte detaylar…

Hollanda Türkiye maçı son yılların en gergin Avrupa Futbol Şampiyonası maçı olabilir. Almanya'da flaş bir karar alındı. Gol sevinci sonrası Merih Demiral'e verilen 2 maçlık cezanın ardından, Berlin Polis Sendikası, Türkiye-Hollanda maçını en yüksek riskli maç olarak belirledi.

Hollanda-Türkiye maçı yüksek riskli karşılaşma ilan edildi

İnternethaber’de yer alan habere göre; Polis yetkilileri, tüm personelin alarm seviyesinde tutulduğunu açıkladı. Berlin Polis Sözcüsü Stefan Petersen-Schümann, "Türkiye-Hollanda, geriye kalan maçlar arasında emsali olmayan en yüksek riskli maç. Bu maç için mümkün olan bütün personeli alarm seviyesinde tutuyoruz. Federal düzeyde ve eyaletlerden de destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Petersen-Schümann, acil servislerin tam sayısının ancak maç günü açıklanabileceğini belirtti.


Türkiye-Hollanda maçı 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00'de oynanacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde, güvenlik önlemlerinin en üst düzeye çıkarıldığı ve tüm personelin hazır bekletildiği bildirildi.

muratcankilic@haber365.com.tr