28.05.2022-13:57 (Son Güncelleme:28.05.2022-13:57)

Aleyna Tilki ve Demet Akalın arasında ipler gerildi! Demet Akalın kavgayı ateşleyecek açıklamalarda bulundu

Aleyna Tilki ve Demet Akalın arasındaki ipler yine gerildi. Akalın, Aleyna Tilki için açıklamalarda bulundu.Aleyna Tilki’nin ne söyleyeceği merakla bekleniyor. İşte o açıklama...

Demet Akalın ve Aleyna Tilki arasındaki gerginlik büyüyor.  İkili arasındaki göndermeler devam ederken son açıklamalar da Demet Akalın’dan geldi.Dünya starlığı ile başlayan polemiğin arkası kesilmiyor.Aleyna Tilki’nin konu hakkında ne söyleyeceği merak konusu oldu.

Demet Akalın ve Aleyna Tilki neden tartışıyor?

Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında sahne alan Demet Akalın, sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu. Bunun üzerine için "Adamlar beni dünya starı yapacak? Aleyna (Tilki) duymasın!" ifadelerinde bulundu. Daha sonra ise ve "adamlar beni dünya starı yapacak şaka mısın? Aleyna duymasın hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FİFA'dayım. Neymiş önemli olan don değil şarkıymış" sözleri Aleyna Tilki’yi kızdıracak gibi duruyor.

Bu açıklamaların ardından Aleyna Tilki'den cevap gecikmedi.Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tilki, "Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler spotify GLOBAL’in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum beni destekleyenlere teşekkür ederim.Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok" sözlerini aktardı.


Demet Akalın’dan yanıt gecikmezken, "Tek rakibin Mustafa Topaloğlu, uzay starlığı. Sakin ol şampiyon FİFA'ya söyleriz seni de paylaşır" dedi.

Aralarındaki polemiğin ardı arkası kesilmezken bu kez de Aleyna Tilki, "Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum.Gençlere yol açmak yerine onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim" sözlerini sarf etti.

Demet Akalın cevap verdi

Etiler’de objektiflere yansıyan Demet Akalın, Aleyna Tilki ile arasında yaşananlar sorulunca Aleyna Tilki'yi sevdiğini söyledi.Fakat bu sözlerinin ardından "Ben çok isterim ama Aleyna'dan dünya starı falan olmaz" ifadelerini ekledi.Bu açıklama sonrasında Aleyna Tilki’nin ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

hilalnas@haber365.com.tr