07.01.2022-13:56 (Son Güncelleme:07.01.2022-17:34)

Aldatıldığını Öğrenen Öfkeli Koca İntikam İçin Bomba Yapmayı Öğrendi

Denizli’de akılalmaz bir intikam olayı yaşandı. Eşinin kendisini patronu ile aldattığını öğrenen adamın intikamı, duyanları hayrete düşürdü.

Patronuyla eşinin birlikte olduğunu öğrenen ve öfkeden deliye dönen adamın, aldığı intikam duyanları şaşırttı. İki çocuk babası Hasan D., eşi Deya D.’nin aynı apart ta çalıştığı patronu ile kendisini aldattığını öğrendi. İntikam almak için internetten araştırma yapan adam, eşinin patronunun aracına özel yapım bomba yerleştirdi.

CANIMA KASTETTİLER

Denizli’ye bağlı Pamukkale bölgesinde meydana gelen olayda, aldatıldığını öğrenen ve öfkeden deliye dönem adamın intikamı son anda engellendi. Eşinin kendisini patronu ile aldattığını öğrenen adam, internetten izlediği videolar ile bomba yaptı. Hazırladığı düzeneği eşinin patronu Mehmet A.’nın arabasının arka koltuğuna yerleştiren adam, amacına ulaşamadı. Aracındaki beyaz poşeti fark eden Mehmet A., paketten şüphelenerek polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, patlayıcı olduğu belirlenen poşetin içerisinde bulunan uzaktan kumandalı EYP'yi kontrollü olarak etkisiz hale getirdi.

BOMBA YAPMAYI İNTERNETTEN ÖĞRENDİ

Yaşanan olay sonrası soruşturma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını tek tek izledi. Yapılan detaylı inceleme neticesinde bomba düzeneğini yerleştiren şüphelinin, apart işletmecisi Mehmet A.’nın yanında çalışan 38 yaşındaki Derya D.’nin boşanmaya çalıştığı eşi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri Hasan D.’nin evinde köpekle arama yaptı ve birçok patlayıcı malzeme ele geçirdi. Öfkeli kocanın bomba yapmayı inernetten izleyerek öğrendiği ortaya çıktı.

EŞİNİN PATRONU BOMBA İLE 3 GÜN GEZDİ

Yapılan arama sonra evinden bomba düzenekleri çıkan Hasan D. Polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesinde yaptıklarını kabul eden öfkeli koca, eşinin kendisini Mehmet A. ile aldattığını, bunun üzerine intikam almak içinin bomba hazırladığını, bombayı 3 gün önce araca yerleştirdiğini belirtti. Hasan D., “Söyleriz biraz sonra” diyerek geçiştirdi. Adliyeye çıkarıldığı sırada ise sorunun cevabına karşılık; “Canıma kastettiler de ondan yaptım. Çocuklarım canına kastettiler” dedi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr