17.10.2024-19:34 (Son Güncelleme:17.10.2024-19:34)

Alanyaspor'un Süper Lig Hedefleri ve Zorlukları

Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke, takımın sezon hedeflerini ve mevcut durumunu değerlendirdi.

Alanyaspor'un Devre Arası Hedefi

Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, takımının sezon sonundaki hedefinin Trendyol Süper Lig'de kalmak olduğunu vurguladı. Tekke, "Genel olarak Alanyaspor'un durumu gayet iyi. Şu an tek problemimiz devre arasına kadar sakatlıklar ve cezalı oyuncular riski" şeklinde konuştu.

Antrenman Hazırlıkları

Tekke, milli takımlara giden oyuncuların yaratacağı eksikliği dikkate alarak, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Zaten 4 milli oyuncumuz var, gençlerle 6 oyuncumuz eksik. Toplamda 14-15 oyuncumuz var. Özellikle burada kalanlar için yoğun ve verimli bir dönem geçti diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Önemli Üç Haftalık Periyot

Takımının Kasımpaşa ile karşılaşmasının zorluklarını anlatan Tekke, "Kasımpaşa, düzenli ve birbiriyle oynamaya alışkın bir takım. Özellikle geçiş hücumlarını çok iyi yapıyorlar. Zor bir maç olacak, ama biz de planlarımız ve organizasyonlarımızla hazırlanıyoruz" dedi.

Geçmiş Maç Değerlendirmesi

Lig makasındaki ilk 8 maçı değerlendiren Tekke, berabere kaldıkları Göztepe ve Eyüpspor maçlarının, takımlarının en iyi performans gösterdiği karşılaşmalar arasında yer aldığını aktardı.

Oyun Geliştirme Çabaları

Tekke, Alanyaspor'un oyun tarzının kaliteli olduğu ancak bu alanda daha da gelişmeyi amaçladıklarını vurguladı. "Kadromuz belli, sayımız belli, oyuncuların durumu belirli. Şu ana kadar beklentilerin üstünde gidiyoruz" dedi.

Hwang'ın Durumu

Hwang isimli oyuncunun sakatlığına ilişkin soruya Tekke, "Hwang yarın bize katılacak. Sakatlığı iyileşmiş gibi gözüküyor, ancak tam maç kondisyonunda olup olmadığını göreceğiz" şeklinde yanıtladı.

Corendon Alanyaspor takımı, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü. İdmanda Yusuf Özdemir (88) de yer aldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr