03.10.2024-10:18 (Son Güncelleme:03.10.2024-10:18)

Aksaray'da Öğrencilere Tuz Gölü Gezisi Düzenleniyor

Aksaray'da ilkokul öğrencilerine Tuz Gölü gezisi düzenleniyor, doğayla buluşuyorlar.

Aksaray'da Öğrencilere Tuz Gölü Gezisi

Aksaray'ın Eskil ilçesinde, ilkokul öğrencilerine Tuz Gölü'nü görme fırsatı sunuluyor. 38 ilkokuldan 2,482 öğrenci, eşsiz doğal güzellikleri keşfetmek üzere Tuz Gölü'ne düzenlenen gezilerle buluşacak.

Öğrencilerin Gözündeki Mutluluk

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer, AA muhabirine verdiği bilgilerde, Tuz Gölü'nün adını duyup da görme şansını bulamayan öğrencilerin mutluluklarını paylaştıklarını dile getirdi. Kılıçer, "Köy okullarındaki öğrencileri bu eşsiz doğa harikasıyla buluşturmayı hedefliyoruz. Tuz Gölü'nün muhteşem manzarası altında çocuklarımız keyifli zaman geçirdi," ifadelerini kullandı.

Eğitimcilerden Destek

Öğretmen Canan Bozdemir ise, düzenlenen etkinliğin hem öğrenciler hem de öğretmenler için son derece faydalı bir aktivite olduğunu vurgulayarak, etkinliğin eğitimdeki önemine dikkat çekti.

Öğrencilerin Tuz Gölü Hayranlığı

Öğrencilerden Fatma Zehra Akyüz, Tuz Gölü'nün beyaz örtüsünden etkilendiğini belirterek, "Arkadaşlarımla burada çok eğlenceli zaman geçirdim," şeklinde duygularını ifade etti.

Aksaray'ın Eskil ilçesinde ilkokul öğrencileri için Tuz Gölü'ne geziler düzenleniyor. İlçeye bağlı 38 ilkokuldaki 2 bin 482 öğrenci için Tuz Gölü gezileri düzenleniyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr