27.10.2024-22:57 (Son Güncelleme:27.10.2024-22:57)

AK Parti Yenişehir 6. Olağan İlçe Kongresi'nde Birlik Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Mersin'deki kongrede 22 yıllık hizmetleri vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Mersin'de Kongreye Katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, partisinin 6. Olağan İlçe Kongresi için Suphi Öner Öğretmenevi'nde yaptığı konuşmada, 22 yıl boyunca hak ettiği hizmetleri sunmak için her türlü çabayı gösterdiklerini ifade etti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Kongrelerin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirildiğine dikkat çeken Yalçın, "AK Parti iktidarı 22 yıl boyunca vatandaşa hak ettiği hizmeti sunmak için elinden gelen her türlü çabayı ortaya koydu" şeklinde konuştu.

Geceleri ve Gündüzleri Çalışıyoruz

Teşkilatlarının gece gündüz çalıştığını belirten Yalçın, "Cumhurbaşkanı'mızın arkasında, gösterdiği yolda görev alanlarımız neyi kapsıyorsa elimizden geldiğince yapmaya gayret ettik" dedi.

Umudun Temsilcisi

Partisinin, Türkiye'de vatandaşların umudu olmayı sürdürdüğünü vurgulayan Yalçın, "Nasıl bundan 22 yıl önce 'yapılamaz' denilen reformları gerçekleştirdiysek, daha adil bir dünya için de rol oynamak için bu teşkilat yeniden ayağa kalkıyor" ifadelerini kullandı.

Kongre Sonuçları

Kongrede, AK Parti Mersin milletvekilleri Nureddin Nebati, Ali Kıratlı, Havva Sibel Söylemez, Mustafa Sever ve il başkanı Adem Aldemir de konuşma yaptı. Tek listeyle gidilen kongrede Irfan Karataş, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı olarak seçildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Mersin'deki Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen AK Parti Yenişehir 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Kongreye partililer de katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr