27.10.2024-17:13 (Son Güncelleme:27.10.2024-17:13)

AK Parti Yenimahalle İlçe Kongresi'nde Ekonomi Vurgusu

Ala, ekonomiyi büyütmek için çeşitli programlar geliştirdiklerini belirtti.

AK Parti Yenimahalle 8. Olağan İlçe Kongresi

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, partisinin Yenimahalle 8. Olağan İlçe Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Afitab Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kongrede Ala, Türkiye'nin ekonomisini her kesimin refahını artıracak şekilde geliştirme hedefinde olduklarını vurguladı.

Ekonomi ve Refah Vurgusu

Ala, "Ekonomimizi her kesimin refahını çok daha arttıracak biçimde geliştirip, kalkındırıp yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu ve bu çerçevede hazırlanan Orta Vadeli Program ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Ekonomik sıkıntıların farkında olduklarını belirten Ala, derinlemesine bir program uygulandığını ifade etti.

Uluslararası Durum ve İtirazlar

Ala, İsrail'in Filistin'deki uygulamalarına da değinerek, uluslararası kuruluşların eksikliklerini ve Birleşmiş Milletler'in etkisizliğini eleştirdi. Raporlarına göre Birleşmiş Milletler'in "5 ülkenin vesayeti altında" olduğunu söyleyerek, bu durumun dünya genelindeki sorunlara çözüm bulmadığını belirtti.

Azerbaycan ve Bölgesel Politikalar

Türkiye'nin uluslararası alandaki durumu ile ilgilendiğini belirten Ala, Karabağ'daki olaylara atıfta bulunarak, şu an bölgesel barışı sağlamak için Azerbaycan'a destek olduklarını vurguladı. "Bugün bölgenin azad edilmesi için Azerbaycan'ın talep ettiği İHA ve SİHA'ları gönderen bir ülke haline geldik" dedi.

Gelecek Vizyonu

Ala, "Türkiye'nin ekonomisini nasıl 3 kat büyüttüysek, 13 kat daha büyütürüz," diyerek, ülkenin ekonomik hedeflerine dair iddialı açıklamalarda bulundu. Kongrede ayrıca AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç ve AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da konuşma yaptı.

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Afitab Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Yenimahalle 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katılarak konuşma yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr