21.02.2022-10:17 (Son Güncelleme:21.02.2022-10:17)

Ahmet Çakar'dan Süper Lig Lideri Trabzonspor'a Övgü Dolu Sözler!

Ahmet Çakar, Trabzonspor'un Alanyaspor deplasmanında aldığı sansasyonel galibiyet ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında lider Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanında maçın ilk 45 dakikasında rakip filelere tam 4 gol göndererek maça çılgın bir başlangıç yapmıştı. İkinci yarıda daha kontrollü bir oyun oynayan bordo mavililer sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

FIRTINA YOLUNA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYOR

Şampiyonluk yolunda zorlu Alanyaspor deplasmanında oldukça kritik bir galibiyet alan Trabzonspor takipçileri ile arasındaki puan farkını açmaya devam etti.


AHMET ÇAKAR'DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Trabzonspor'un Alanya'da aldığı sansasyonel galibiyet ile ilgili olarak yapmış olduğu değerlendirmelerde ;

' Trabzonspor için artık sadece şampiyon demiyoruz... 'Kusursuz fırtına' bile onlar için eksik kalıyor. Trabzonspor artık hortum... Her şeyi, evleri uçuran, arabaları deviren bir hortum gibiler. Kolay değil, Alanya gibi bir takımı, ilk yarıda dörtleyip bıraktılar... 5, 6 hatta 7 de olabilirdi... Bu gollerin büyük kısmı Alanyaspor teknik direktörünün manasız tutkusundan geldi. Kaleci, sağ bek, sol bek, ceza sahası içinde paslaşırken topu kaptırdılar, art arda da golleri yediler. Ama fark etmez, Trabzonspor işi kafada da bitirmiş. Konyaspor'u yendikten sonra 'Bu iş tamam' demişler, dün de şov yaptılar. Türkiye'nin en iyi taktik disiplin anlayışı kesinlikle Trabzonspor'da... En yüksek forvet gücü de onlarda. Puan farkı da ağır şekilde onlarda olunca bu sene işte o sene oluverdi. Halil Umut Meler için kolay maçtı. Hiçbir problem yaşamadan ve yaşatmadan o da kusursuz yönetim gösterdi. ' ifadelerini kullanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr