03.02.2023-10:08 (Son Güncelleme:03.02.2023-17:28)

Ahmet Çakar’dan Ali Palabıyık’a açık tehdit: Burnundan fitil fitil gelecek

Dün akşam oynanan ve 1-1’lik skorla tamamlanan Adana Demirspor Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık, karşılaşmada verdiği kararlarla gündemde yer alıyor. Eski hakem Ahmet Çakar, Palabıyık’a büyük tepki gösterirken, "Dün gece yediğin halt burnundan fitil fitil gelecek…" ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 22. haftasının en önemli maçında Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Adana’da oynanan maç, Valencia ile Cherif N’Diaye’nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kalırken, karşılaşmadan çok maçın hakemi Ali Palabıyık’ın verdiği tartışmalı kararlar damgasını vurdu. Palabıyık’a sosyal medyadan büyük tepki yağarken, eski hakem Ahmet Çakar’dan da konu hakkında sert sözler geldi.

Hepiniz hokkabazsınız

Ahmet Çakar, maçın hakemi Ali Palabıyık'la ilgili paylaşımda bulunurken, "Ali Palabıyık, başta sen ve bazı Türk hakemleri ve bir kısım VAR çocukları. Hepiniz hokkabazsınız. Bak Palabıyık Ali. Sırf Galatasaray'la barışmak ve kendini affettirmek için Fenerbahçe'yi yedin. Batshuayi ve Samet'e yapılan bariz penaltıları görmene rağmen vermedin ..Yazık çok yazık." ifadelerini kullandı.


Burnundan fitil fitil gelecek

Ayrıca Çakar, "Eyyy Ali Palabıyık. Yıllar önce Rize- Galatasaray maçında aynı haltı yedin. 3 ay önce Galatasaray - Alanya maçında aynı haltı yedin. Ama dün gece yediğin halt burnundan fitil fitil gelecek…" dedi.

muratcankilic@haber365.com.tr