11.10.2024-19:12 (Son Güncelleme:11.10.2024-19:12)

Ağrı'da Sağlıkta Şiddet Toleransı Yok!

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Ağrı'da sağlıkta şiddetle ilgili açıklamalar yaptı ve hizmetlerin iyileştirilmesi için çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Ağrı'da Önemli Açıklamalar

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Ağrı'da sağlıkta şiddet konusunu gündeme getirerek, "Kesinlikle sağlıkla ilgili şiddete toleransımız yok, bunu herkesin bilmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Valilik Ziyareti ve İl Değerlendirme Toplantısı

Beraberindeki heyetle birlikte Vali Mustafa Koç'u ziyaret eden Memişoğlu, daha sonra Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen İl Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Ağrı'nın ihtiyaçlarını değerlendiren Bakan, sağlıkçıların yaşadığı şiddet olaylarına karşı hukuk sisteminin daha keskin hareket ettiğini belirtti: "Hakimlerimiz ve savcılarımız bu konularda taviz vermeden hareket ediyorlar. Şiddet mağduru sağlıkçıların hakları bizim gibi korunuyor."

Sağlık Hizmetleri ve Altyapı Gelişmeleri

Sağlıklı Hayat Merkezleri'nin mahalle halkına sunduğu hizmetlere dikkat çeken Memişoğlu, 200 yataklı yeni hastane inşaatı hakkında bilgi vererek, "Ağrı sağlık için çok daha gelişime açık bir şehir." dedi.

Şiddetle Mücadelede Toplum Duyarlılığı

Sağlık çalışanlarının insanlara yardım etmek için eğitildiğini ifade eden Bakan, topluma seslenerek, sağlıkçılara değer verilmesi ve şiddete karşı durulması gerektiğini vurguladı: "İnsanların sağlıkçılara şiddet göstermemesini umuyoruz. Bize sağlıkla ilgili şiddet gösterenleri hep birlikte engelleyeceğiz. Buna asla tolerans yok."

Sağlıklı Yaşam İçin Çalışmalar Sürecek

Bakan Memişoğlu, vatandaşların sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi için sistemin entegrasyonunu sağlamak üzere çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi. Ziyaretin sonunda sağlık çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çekildi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Ağrı Valiliğinde il protokolünce karşılandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr