25.10.2024-17:31 (Son Güncelleme:25.10.2024-17:31)

Afyonkarahisar'da Trajik Kazada 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaşamını yitirdi. Cenaze törenleri düzenlendi.

Afyonkarahisar'da Üzücü Kaza

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, bir okul servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu ölü sayısı 5'e yükseldi. Kaza sırasında yaralananlar arasında olan Emine Çimen, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenaze Töreni Düzenlendi

Hastane işlemleri tamamlanan Çimen ile hayatını kaybeden diğer 4 kişinin cenazesi, Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyüne getirildi. Köy meydanında düzenlenen öğle vakti cenaze töreninin ardından, 5 kişinin cenazesi köy mezarlığına defnedildi.

Kazanın Detayları

Kazanın, Basri Demir (42) yönetimindeki 03 AFN 701 plakalı servis minibüsü ile Mustafa Çimen (48) idaresindeki 20 AGS 934 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldiği öğrenildi. Çarpışmada, otomobil sürücüsü ve araçta bulunan Rasime Tanrıkulu, Durmuş Tanrıkulu ve Yadigar Çimen yaşamını yitirdi. Ayrıca 2 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybedenlerin, kaza sırasında tarlada pancar hasadına gittikleri belirtildi.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde okul servis minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 5'e çıktı. Hastanelerde işlemleri tamamlanan Emine Çimen ile diğer 4 kişinin cenazesi, Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyünü getirildi. Köy meydanında öğle vakti düzenlenen cenaze töreni sonrası 5 kişinin cenazesi, köy mezarlığına defnedildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr