24.06.2022-22:47 (Son Güncelleme:24.06.2022-22:47)

After Paramparça film konusu ve oyuncuları

2020 yapımı dram ve romantik türü After (Paramparça) filmi Anna Todd’un dünya çapında büyük ses getiren romanından sinemaya uyarlanmıştır. 1 saat 45 dakika süren filmin konusu ve oyuncuları hakkında detaylı bilgilerde yazımızın devamında yer almaktadır.

Paramparça, orjinal adıyla After filmi, gizemli bir delikanlıyla tanışması sonrasında hayatı birdenbire değişen bir genç kızın hikayesini konu ediyor.

Yönetmen koltuğunda Jenny Gage’in oturduğu After filminde Tessa karakterini Josephine Langford üstlenmiştir. Senaryosunu Susan McMartin’in kaleme aldığı film, vizyona girdiği yıllarda büyük ses getirmiş ve film eleştirmenlerinden iyi yorumlar almıştır.


After (Paramparça) filminin konusu

Üniversite öğrencisi Tessa, iyi niyetli bir genç kızdır. Üniversiteye başlar başlamaz herleye çok çabuk adapte olan Tessa'nın ders notları mükemmeldir ve yaşamı çok rahattır. Sevimli bir sevgilisi olan Tessa’nın hayatında her şey yolunda giderken lise hayatından beri birlikte olduğu sevgilisine de oldukça fazla sadıktır.

Tessa, iyi bir gelecek için hırsla çalışırken hayatı bir anda Hardin Scott adındaki gencin hayatına girmesiyle değişir. Çok fazla gizemli bir genç olan Hardin, Tessa’dan farklıdır ve genç kızın çok fazla koruduğu hayatına bir anda dahil olur. Tessa ve Hardin arasında tarif edilemez bir bağ oluşur ve Tessa cinsel hayatı keşfettiği Hardin ile bugüne kadar hiç kimseyle kurmadığı bir bağ kurmaya başlar.

After (Paramparça) filminin oyuncuları

Josephine Langford

Hero Fiennes Tiffin

Louise Lombard

Dylan Sprouse

Candice King

elvan@haber365.com.tr