Afara bitti mi, neden yayınlanmıyor? Afara programı sunucusu Uğur Arslan kimdir?
Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşan Afara programının neden yayınlanmadığı sorusu izleyenle tarafından araştırılıyor. Öte yandan programın sunucusu Uğur Arslan’ın hayatı ve kariyeri de merak konusu oldu. Peki Afara bitti mi, neden yayınlanmıyor? Afara programı sunucusu Uğur Arslan kimdir? Soruların yanıtı haberimizde…
Poll Production imzalı Afara programı, geçen sezon Kanal D ekranlarında yayınlanmış ve milyonlarca izleyenin beğenisini kazanmıştı. Geçtiğimiz yılın Haziran ayında sezon finali yaparak tatile giren programın yeni sezonda da ekranlara gelmesi sonrasında Afara bitti mi? Afara neden yayınlanmıyor? gibi sorular arama motorlarında sorgulanmaya başlandı.
Afara bitti mi?
Kanal D'nin geçen sezon başlayan ve büyük bir hayran kitlesi tarafından sevilen programı 'Afara'ya ilişkin sürpriz bir haber geldi. Program, Uğur Aslan'ın sunumuyla ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşen şarkı performansları, sokak röportajları ve eğlenceli oyunlarla izleyicilere keyifli anlar yaşatmıştı. Ancak yeni sezonda ekranda olmayacağı duyuruldu.
Poll Production tarafından hazırlanan ve 10 Haziran Cuma gecesi sezon finaliyle sona eren program, kanalın yeni sezon tanıtımında yer almadı. Bu durum, izleyiciler arasında programın geleceğiyle ilgili çeşitli spekülasyonlara yol açtı.
Afara programı sunucusu Uğur Arslan kimdir?
Uğur Aslan, 9 Şubat 1972 tarihinde Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Melekli köyünde dünyaya geldi. Dokuz kardeşin en küçüğü olan Aslan, eğitim hayatına Reyhanlı Devlet Parasız Yatılı Okulu'nda başladı ve orta öğrenimini bu okulda tamamladı. Lise eğitimini ise Antakya Ticaret Lisesi'nde aldı. Üniversiteye geçişinde tercihini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden yana kullandı ve buradan oyunculuk alanında lisans derecesi ile mezun oldu.
Oyunculuk kariyeri, lise yıllarında sahne aldığı tiyatro oyunlarıyla başladı. Hatay Kültür Tiyatro Topluluğu'nda gösterdiği performansla dikkat çekti ve ilk profesyonel deneyimini Turgut Özakman'ın "Bir Şehnaz Oyun" adlı eserinde yaşadı. Oyunculukla birlikte müzikle de ilgilenen Aslan, boş zamanlarında keman ve ney çalmaktadır. Sahne deneyimini daha da genişletmek adına "Afara: Bir Arabesk Müzikali" adlı müzikal tiyatro performansında yer aldı. Ayrıca özel bir üniversitede oyunculuk dersleri vermektedir.