19.10.2024-22:42 (Son Güncelleme:19.10.2024-22:42)

Adanaspor ve Şanlıurfaspor Maçından Sonra Teknik Direktörlerin Değerlendirmeleri

Adanaspor, Şanlıurfaspor'a 4-1 yenildi. İki teknik direktör, takımlarının durumunu analiz etti.

Adanaspor-Şanlıurfaspor Maçının Ardından

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında, Adanaspor, Şanlıurfaspor'a 4-1 mağlup oldu. Maç sonrasında her iki ekibin teknik direktörleri, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç’ın Açıklamaları

Kılıç, basın toplantısında takımdaki durumun oldukça kötü olduğunu ifade ederek, "Adanaspor çok kötü durumdan kurtulacaktır" dedi. Yaşanan ağır mağlubiyetin ardından taraftan özür dileyen Kılıç, şu sözleri sarf etti:

"Mağlubiyetin belki utanılacak bir durumu yok ama utanç bir tabloyla karşı karşıyayız. Adanaspor bizim için kulüpten çok öte bir yerdir, sevdiğimiz, yetiştiğimiz camiadır. Bensem ben, oyuncuysa oyuncu, bunun bedelini ödemek zorundayız."

Kılıç, özellikle deplasmanda hiç gol atamamış bir takıma karşı kendi evlerinde 4 gol yemelerinin utanç verici olduğunu vurguladı ve takımın durumunu düzeltmeleri gerektiğini belirtti. "Eğer bu işi düzeltemeyecek bir şeyimiz varsa derhal gereğini yaparız" şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri’nin Yorumları

Öte yandan, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, oyuncularının aldığı sonuçta disiplinden ödün vermediğini dile getirdi. Sözeri, "Maç bizim için çok kıymetliydi. Deplasmanda ilk üç puanımızı aldık. Bu maçta elimize geçen fırsatları değerlendirdik. Deplasmanda alınan bu 4 gollü galibiyet bizim için çok güzel oldu, harika oldu" diyerek oyuncularını övdü:

"Oyuncularım Şanlıurfaspor takımını, formasını, şehrini çok güzel temsil ediyor. Saygıyı da hak ediyorlar. O saygıyı da görüyoruz."

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Şanlıurfaspor'a 4-1 mağlup olan Adanaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr