13.08.2023-23:20 (Son Güncelleme:13.08.2023-23:24)

Adana Demirspor Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Adana Demir Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri

Trendyol Süper Lig’de karşı karşıya gelen Adana Demirspor Çaykur Rizespor maçının özet görüntüleri ve golleri araştırılıyor. Futbol severler internet üzerinden Adana Demirspor Çaykur Rizespor maç özeti ve Adana Demirspor Çaykur Rizespor Youtube özet terimlerini araştırıyor.

Adana Demirspor Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri futbol severlerin gündeminde yer alıyor. Futbol severler yeni sezonda ilk kez sahneye çıkacak bu iki takımın zorlu 90 dakikasının önemli anlarını izlemek üzere arama motorları üzerinden Adana Demirspor Çaykur Rizespor maç özeti ve Adana Demirspor Çaykur Rizespor Youtube özet terimlerini sorguluyor.

Adana Demirspor Çaykur Rizespor maçı ne zaman?

Adana Demirspor Çaykur Rizespor maçı 13 Ağustos 2023 Pazar günü saat 21.45’te Yeni Adana Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşma Bein Sports 2’de ekranlara geldi.

Adana Demirspor Çaykur Rizespor maçı hakemi kim?

Adana Demirspor Çaykur Rizespor maçında Ümit Öztürk görev yaptı.


Adana Demirspor - Çaykur Rizespor muhtemel 11'ler

Adana Demirspor: Karacic, Svensson, Semih, Gravillon, Kevin, Emre, Stambouli, Belhanda, Akintola, Yusuf, Ndiaye

Ç.Rizespor: Gökhan, Taha, Selim, Sinan, Alberk, Azubuike, Mithat, Zeqiri, Pinchi, Varesanovic, Mary

Adana Demirspor Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri

Adana Demirspor Çaykur Rizespor maçı bol pozisyona ve güzel gollere sahne oldu. Karşılaşmayı takip edemeyen futbol severler ise arama motorları üzerinden Adana Demirspor Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri terimlerini sorguluyor.

Adana Demir Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri

Adana Demirspor Çaykur Rizespor maçının özet görüntülerini maçın sona ermesinin ardından Bein Sports’un internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

muratcankilic@haber365.com.tr