01.06.2022-12:42 (Son Güncelleme:16.06.2022-17:36)
>

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor sürpriz bir transfere imza attı. Akdeniz ekibi kadrosuna Trabzonspor'un eski futbolcusu olan ve son olarak Boluspor'da oynayan Abdurrahim Dursun ile anlaşmaya vardı. Oyuncu ile ilgili resmi açıklama da geldi.

1


Transfer döneminin en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Adana Demirspor, bu sezonda da transfer hamlelerine erkenden başladı.

2


Trabzonspor'un altyapısında yetişen Abdurrahim Dursun ile anlaşmaya varan Adana Demirspor, savunmanın solunu bundan sonra ona emanet edecek.

3


Adana Demirspor'dan yapılan transfer açıklamasında, 'Kulübümüz son olarak Boluspor forması giyen 1998 doğumlu oyuncu Abdurrahim Dursun ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.' ifadelerine yer verildi.

4


23 yaşındaki Abdurrahim Dursun, 1461 Trabzon takımında futbola başladı. Ardından Trabzonspor takımının altyapısına katıldı.

5


Trabzonspor altyapısından sonra takımın A seviyesine yükseldi. Sonrasında ise Kırklarelispor'a kiralandı. Ardından 1461 Trabzon ve Bandırmaspor'a kiralık olarak gitti.

6


Son olarak ise Adana Demirspor futbolcuyu kadrosuna kattı.

7


Ana mevkisi sol bek olan Abdurrahim Dursun orta sahanın solunda da görev alabiliyor.

8


Oyuncu ile ilgili gelişmeler ise merakla takip edilmeye başlanmış durumda.

Adana Demirspor, bir dönem Trabzonspor formasını terleten Abdurrahim Dursun'u transfer etti!
serkan.morova@haber365.com.tr
serkan.morova@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR