16.06.2021-18:22 (Son Güncelleme:04.09.2024-18:30)

Acun Ilıcalı Büyük Sürprizi Açıkladı, İsmail Balaban Havalara Uçtu!

Ekranların sevilen programı Survivor'da ilginç anlar oldu. Güreşçi İsmail Balaban, Acun Ilıcalı'nın kendisine sürprizini duyunca büyük mutluluk yaşadı.

Ekranların en heyecanlı ve en çok sevilen yarışmalarından biri olan Survivor'da büyük finale adım adım ilerlerken, yarışmacıların normal hayatlarında yaptıkları meslekler ve aktivitelere olan özlemleri de arttı. O yarışmacılardan biri olan güreşçi İsmail Balaban geçtiğimiz günlerde, 'Güreş yapmayı o kadar özledim ki anlatamam. Yağ kokusu, çimler burnumda tütüyor' şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

ACUN ILICALI'DAN SÜRPRİZ

Her sene final zamanı yaklaşırken ilginç sürprizlere imza atan Ilıcalı, bu sefer İsmail Balaban'ın yüzünü güldürdü. Ilıcalı, İsmail'in güreş özlemine yönelik, 'Bizim ekipten seninle güreş yapmak isteyen birini ayarlayacağım sen onunla güreş yapacaksın' ifadelerini kullandı.

Ilıcalı'nın bu sözlerini duyan Balaban'ın yaşadığı sevinç, gözlerinden okundu. Yarışmacının arkadaşları da arkadaşlarını tebrik ederek, İsmail Balaban'ın rakibine şimdiden şans diledi. İzleyiciler, ismail Balaban'ın güreşeceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Bilgisayar Başında Nasıl Oturmalıyız?

Kırmızı Soğanın Faydaları

Sivilcelerden Anında Kurtulma Yöntemleri...

Diş İmplantı Böyle Yapılıyor

Zayıflatıp Kilo Verdiren Bilgisayar Oyun...

Bel Fıtığı Tedavisi Diye Yaptıkları Hare...

Sezaryen Doğum Böyle Yapılıyormuş

Anne Karnından Çıkartılan Cenin