15.07.2022-14:52 (Son Güncelleme:15.07.2022-14:52)

ABD’li yıldız Eureka O’Hara’dan şaşkınlık yaratacak paylaşım! Yaşlı adamın ‘’Açım’’ dediği anlar sosyal medyada gündem oldu

Dünyaca ünlü ABD’li televizyon yıldızı Eureka O’Hara’dan şaşkınlık yaratacak bir paylaşım geldi. O’Hara’nın paylaştığı görüntülerde yaşlı adamın ‘’Açım’’ dediği anlar sosyal medyada gündem oldu.

ABD’de realite show dünyasının ünlü isimlerinden Eureka O’Hara’nın Türkiye ziyareti sırasında sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler çok konuşulacak gibi görünüyor. O’Hara’nın paylaştığı görüntülerde bir yaşlı adamın kendisine gelerek ‘Açım’ demesi sosyal medyada çok konuşuldu. O’Hara ise yaşlı adamın sözlerine karşılık olarak 'Tanıştığıma memnun oldum, Açım' sözlerini kullandı.

ABD’li yıldız Eureka O’Hara’dan şaşkınlık yaratacak paylaşım

ABD’li televizyon yıldızı Eureka O’Hara, Alex ve Lucas isimli arkadaşlarıyla sokakta bir gezinti yaparken sosyal medyada paylaşmak üzere bir hikaye kaydediyordu. Bu sırada grubun yanına gelen yaşlı bir adama ismini soran Eureka aldığı ‘Açım’ cevabını aldı.


Eureka O’Hara yaşlı adamın ismini ‘Açım’ zannedince karşılık olarak 'Tanıştığıma memnun oldum, Açım' sözlerini kullandı.

Eureka O’Hara’nın paylaştığı bu anlar sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

muratcankilic@haber365.com.tr