31.08.2024-11:57 (Son Güncelleme:31.08.2024-12:20)

53 İlde 747 Arsa Avantajlı Koşullarla Satışta! 24 Ay Vade İmkanı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 53 ilde, 747 muhtelif arsayı, yatırım yapmak isteyenler için avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan yatırım yapmak isteyenlere müjde. Bakanlık, 53 ilde, 747 muhtelif arsayı, yatırım yapmak isteyenler için avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor.

24 Ay Taksit İmkanı

53 ilin merkezi noktalarındaki 747 arsa, yüzde 25 peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkacak. Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı ile yatırım yapmak isteyenler için fırsat oluşturuyor. 10-11-12 Eylül 2024 tarihlerinde saat 10.30'da yapılacak müzayedelere online katılım da sağlanabilecek.


Sanayi Yatırımı, Konut Yapımı ve Çiftçilik İçin Uygun

İstanbul'da 71 muhtelif arsa 12 Eylül'de, Ankara'da 138 muhtelif arsa 10 Eylül'de, Adana'da 34 muhtelif arsa 11 Eylül'de, Muğla'da 41 muhtelif arsa 11 Eylül'de, Mersin'de 76 muhtelif arsa 12 Eylül'de açık artırma ile satılacak. Farklı metrekarelerde ve farklı fiyatlarla olan arsalar, sanayi yatırımı, konut yapımı veya çiftçilik kullanımı için her türlü olanağa sahip. Arsalar yapılacak olan müzayede ile satışa sunulacak.

Açık artırmalar 10-11-12 Eylül günleri saat 10.30'da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya / Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Halkalı / İstanbul'da yapılacak. Artırmaya internetten üzerinden de emlakmuzayede.com.tr teklif verilebilecek.


''Yüzde 20 İndirim Sağlıyorlar''

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın satışa çıkardığı arsaların çok avantajlı olduğunu belirten Fatih Kara, “Bu fırsattan bende faydalanmak istiyorum. Çok avantajlı olduğunu duydum. Yüzde 25 peşinat ve geri kalanını 24 taksite bölmeleri çok cazip. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlıyorlar. Adana ve Mersin'de bulunan arsalarla ilgileniyorum. Yapılacak olan müzayedelere de katılım sağlayacağım. Etrafımdaki yakın dostlarıma tavsiye edeceğim” dedi.

''Enflasyonist ortamda Bu Fırsattan Yararlanmak İstiyorum''

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın yapmış olduğu fırsatın kolay gelmeyeceğini vurgulayan İrem Güney, “Bu dönemde böyle fırsatlar kolay gelmiyor. Özellikle bu enflasyonist ortamda bende bu fırsattan faydalanmak istiyorum” şeklinde konuştu.


''Ticari Olarak Düşünüyorum''

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın Ankara'da satışa çıkaracağı arsalara talip olan ve ticaret yapmak istediğini belirten Ömer Kanar, “Ben bu fırsatta Ankara'nın gelişen ilçeleriyle ilgileniyorum. Bala, Çubuk ve Mamak'ta bulunan konut alanlarıyla ilgileniyorum. Ticari olarak düşünüyorum” diye konuştu.


damlaeroglu@haber365.com.tr