27.10.2024-00:05 (Son Güncelleme:27.10.2024-00:05)

36. Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları Tamamlandı

36. Maximiles Black The Bodrum Cup yelken yarışları, Bodrum'da ödül töreniyle sona erdi.

36. Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları Tamamlandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen 36. Maximiles Black The Bodrum Cup yelken yarışları, ödül töreniyle son buldu. Bu yılki organizasyon, 21-26 Ekim tarihleri arasında Bodrum ve Milas koylarında düzenlendi. Başta yerli olmak üzere, uluslararası katılımcıların da yer aldığı etkinlikte 150'ye yakın teknede yaklaşık 2000 yelkenci mavi sularda yarıştı.

Yarışların Rotası ve Ödül Töreni

Bodrum limanından start alan yarışlar, Karaada, Çökertme ve Kissebükü gibi birçok güzel koyda gerçekleştirildi. Yarışların sona ermesinin ardından, ilçedeki bir gece kulübünde ödül töreni düzenlendi. Törene Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke; Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras ve birçok protokol üyesi katıldı.

Yarışların Kazananları

Genel klasmanda "Gara Poşet" birinciliği alırken, "Gargantua" ikinci, "Maximiles Black STS Bodrum" ise üçüncü oldu. Ayrıca, 12 mil en hızlı yarışta "Sallyna", Challenge Cup'ta "Daima" ve Cruiser kategorisinde de "Anadolu Hayat Emeklilik Pupa" teknesi birinci sırada yer aldı. Gecede, dereceye giren katılımcılara ödülleri takdim edildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 36'ncısı düzenlenen "Maximiles Black The Bodrum Cup" yelken yarışları, ödül töreniyle sona erdi. Yarışlarda genel klasmanda "Gara Poşet" teknesi birinciliği elde etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr