26.10.2024-15:11 (Son Güncelleme:26.10.2024-15:11)

21 Yaş Altı Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ragbi Şampiyonası Kayseri'de Başladı

Kayseri'de düzenlenen Türkiye Ragbi Şampiyonası, kadına ve erkeğe özel takımlarla heyecan dolu anlara ev sahipliği yapıyor.

Türkiye Ragbi Şampiyonası Kayseri'de Gerçekleşiyor

Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından organize edilen 21 Yaş Altı Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ragbi Şampiyonası, Kayseri'de başladı. Şampiyona, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde düzenleniyor.

Grup Maçları ve Final Müsabakaları

Etkinlik, grup maçları ile başlamış olup, toplamda 20 erkek ve 10 kadın takımının katılımıyla gerçekleştiriliyor. Şampiyonanın final maçları ise yarın gerçekleştirilecek.

Organizasyon Hakkında Yorumlar

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, bu şampiyona ile bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Ragbi turnuvası yapmaktan dolayı mutluyuz. Bu sporun gençler tarafından ne denli ilgi gördüğünü öğrendik. Tesisleşmenin öneminin burada net bir şekilde ortaya çıktığını düşünüyorum," dedi.

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Nahit Şahin ise, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin ragbi oynamaya son derece elverişli olduğunu belirterek, bu alanın Türkiye genelinde artış göstermesinin sporcu sayısını olumlu yönde etkileyeceğini kaydetti.

Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından düzenlenen 21 Yaş Altı Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ragbi Şampiyonası, Kayseri'de başladı. Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyon, grup maçlarıyla start aldı. Şampiyonaya, 20 erkek ve 10 kadın takım katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr