14.10.2024-15:15 (Son Güncelleme:14.10.2024-15:16)

2024 Uluslararası Şahin ve Avcılık Fuarı Sona Erdi

Suudi Arabistan'da düzenlenen uluslararası fuarda, değerli şahin maskeleri ve avcılık ekipmanları sergilendi.

2024 Uluslararası Şahin ve Avcılık Fuarı Tamamlandı

Suudi Arabistan, 2024 Uluslararası Şahin ve Avcılık Fuarı ile avcılık kültürünü yeniden gözler önüne serdi. Fuar, başkent Riyad'ın kuzeyindeki Melhem bölgesinde, Suudi Arabistan Şahinler Kulübü tarafından düzenlendi ve 45 ülkeden 400'den fazla firmanın katılımıyla yaklaşık 10 gün sürdü.

Büyük İlgiyle Karşılandı

Fuarı, 640 binden fazla ziyaretçi son dakika fırsatlarını değerlendirmek üzere ziyaret etti. Katılımcılar, şahin maskeleri, şahincilik ve avcılık ekipmanları gibi çeşitli ürünlerin sergilendiği stantlarda yer aldı.

Öne Çıkan Ürünler

Fuar esnasında özel olarak sergilenen, değeri yaklaşık 1 milyon 251 bin Türk lirası

Suudi Arabistan Şahinler Kulübü CEO’su Açıklamada Bulundu

Suudi Arabistan Şahinler Kulübü CEO'su Talal bin Abdulaziz eş-Şemisi, yaptığı basın açıklamasında fuarın uluslararası bir iş platformu haline geldiğini vurguladı. Ayrıca, etkinliğin Suudi Arabistan'ın 2030 Vizyonu hedefleri doğrultusunda, Krallığın kadim mirasını koruma amacı güttüğünü belirtti.

Alan Büyütüldü

Şemisi, bu yıl geniş katılım ve yoğun ilgi nedeniyle fuar alanının 160 bin metrekareye çıkarıldığını ifade etti. Bunun yanı sıra fuarın yerel turizme de önemli katkılar sağladığını sözlerine ekledi.

Fuar, 3 Ekim tarihinde başlamış olup, Suudi Arabistan'ın avcılık mirasına dikkat çekmeyi amaçlamaktadır.

Suudi Arabistan'da 45 ülkeden 400'den fazla firmanın katılımıyla düzenlenen 2024 Suudi Arabistan Uluslararası Şahin ve Avcılık Fuarı sona erdi. Suudi Arabistan Şahinler Kulübü tarafından başkent Riyad'ın kuzeyindeki Melhem bölgesinde düzenlenen fuarı 10 gün boyunca 640 binden fazla kişi ziyaret etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr