22.09.2021-16:06 (Son Güncelleme:22.09.2021-16:06)

2021 Yılında En Fazla Kazanan Futbolcu Cristiano Ronaldo Oldu!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United formasını terleten Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, bu yıl en çok kazanan futbolcular listesinde ilk sıraya yerleşti.

Forbes dergisinin maaş ve sponsor gelirleri ve bonusları hesaba katarak hazırladığı listede, yaz transfer döneminde Juventus'tan ayrılarak eski takımı Manchester United'ın yolunu tutan 36 yaşındaki Cristiano Ronaldo büyük ses getirmişti. Cristiano Ronaldo, eski takımı Manchester United'a döndükten sonra oynadığı futbol ve sergilediği futbol ile büyük ses getirmişti. Cristiano Ronaldo oynadığı futbol ile Manchester United taraftarları ve futbolseverleri kendisine hayran bırakırken, başka özellikler ile de kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Portekizli Cristiano Ronaldo bu sefer farklı bir şekilde ses getirdi. Dünya yıldızı en çok kazanan futbolcular listesinde ilk sırada yer aldı.

CRİSTİANO RONALDO EN ÇOK KAZANAN FUTBOLCU OLDU

Manchester Unitedlı yıldız futbolcu 2021 sezonunun en çok kazanan futbolcusu oldu. Yıldız isim 125 milyon dolar ile zirveye yerleşti. Yıldız futbolcunun, futbolculuk dışında reklam gelirleri ve sponsorluk ilişkilerinden olan kazancı çok büyük yer tutuyor. Futbolcu bu şekilde de sağlam bir şekilde adını duyurmuş oldu. Futbolcunun sosyal medya üzerinden de sağlam bir gelir elde ettiği belirtiliyor.

LİONEL MESSİ 2. SIRADA YER ALIYOR

Barcelona'dan ayrılarak Paris Saint-Germain'e transfer olan Arjantinli bir başka dünya yıldızı Lionel Messi ise 110 milyon dolar kazancı ile Ronaldo'nun ardından listede ikinci bulunuyor.

BREZİLYALI NEYMAR 3. SIRADA

Paris Saint Germain formasını terleten Brezilyalı yıldız Neymar ise 95 milyon dolar geliriyle üçüncü sırada yer almaktadır.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr