Amnesiac filmi konusu ve oyuncuları

2014 yılında Amerika Birleşik Devletleri 'nde yayın hayatına başlayan bir Netflix orijinal filmi olan Amnesiac filmi yeniden gündemde. Filmi izlemeyenler film hakkında detayları merak ediyor. Biz de haberimizde sizin için Amnesiac film konusu nedir, oyuncuları kimdir, yönetmeni ve senaristi kimdir, yayın tarihi ne zaman, IMDB puanı kaç ve izleyici yorumları nasıl gibi merak edilenler hakkında bilgiler sunacağız.

14.06.2022-18:25 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-18:25) Amnesiac filmi konusu ve oyuncuları

Amnesiac, 14 Aralık 2014 yılında Amerika Birleşik Devletleri 'nde yayın hayatına giren Netflix orjinal yapımlarındandır. Korku ile gerilim türlerini bünyesinde barındıran film beklentiden fazlasını karşılamış ve çok beğenilmiştir. Filmin yönetmenliğini Michael Polish üstlenmiş ve yapımcılığı ile senaristliğini ise Mike Le ile Amy Kolquist yapmıştır. Amnesiac filminde yer alan başrol oyuncuları ise Kate Bosworth, Wes Bentley ile Olivia Rose Keegan 'dır. Film tam 1 saat 30 dakika sürmektedir ve şu ana kadar izleyenlerinden 4,3 IMDB puanı almıştır.

Amnesiac film konusu ne

Amnesiac filminin konusu nedir?

Genç bir adam kendine geldiği zaman nerede, kimin evinde olmadığı çok gizemli bir yerde gözlerini açar. Geçirdiği kazanın ardından hafıza kaybı yaşayan adam, hiç bilmediği bir yerde kendini bulur. Kendisini onun karısı olarak tanıtan bir kadın ile yeni hayatına alışma sürecine girer. Fakat aradan geçen zaman içinde hafızasında yer edinmiş olan birtakım kısa görüntüler onu bu yaşadıklarından şüphelenmesine sebep olur.

Kendisini karısı olarak tanıtan kadının ise gerçekte karısı olmadığından da git gide şüphe duymaya başlar ve zaman geçtikçe de gerçekleri daha net görüp algılar. Yanında bulunan bu kadın ise gerçekten karısı değil. Kendisi bu evde aslında bir tutsak olarak kalmaktadır ancak bunun sebebi ne?

Amnesiac film oyuncuları kim

Amnesiac filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

2014 yılında Amerika Birleşik Devletleri 'nde yayınlanmaya başlayan ve Netflix platformunun orijinal yapımı olan Amnesiac filmi, yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi gördü. Tabi filmin konusunun ilgi çekici olması dışında filmde yer alan oyunculuk performanslarının da çok büyük bir etkisi var. Amnesiac filminde yer alan oyuncu listesi ise şu şekildedir:

1. Kate Bosworth - Woman rolündedir.

2. Wes Bentley - Man rolündedir.

3. Olivia Rose Keegan - Audrey rolündedir.

4. Shashawnee Hall - Detective rolündedir.

5. Richard Riehle - Postman rolündedir.

6. Patrick Bauchau - Doctor rolündedir.

7. Mia Barron - Officer Rogers rolündedir.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal