Ameliyat Sonrası Aylar Sonra Görüntülenen Usta Sanatçı Kadir İnanır'ın Son Hali Herkesi Şaşırttı!

Geçtiğimiz aylarda aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta sanatçı Kadir İnanır, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Uzun bir aranın ardından kameralara yansıdı. İşte detaylar…

13.01.2022-11:42 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-12:49)

Oyunculuk sektörüne yıllarını vermiş usta sanatçı Kadir İnanır, Kasım ayında aniden rahatsızlanarak yoğun bakıma kaldırılmıştı. Beyin damarında pıhtı atması sonucu uzun bir süre hastanede tedavi gören sanatçının sağlık durumu başta yakın dostları olmak üzere birçok hayranını meraklandırmıştı. Pıhtı attığı belirlenen oyuncu yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada aniden rahatsızlanarak beyin kanaması geçirmişti. Usta oyuncunun sağlık durumu hakkındaki bu son dakika gelişmesi ise tüm hayranlarının diken üzerinde beklemesine neden olmuştu. Ameliyattan sağ salim çıkan başarılı oyuncunun sağlık durumunun iyi yönde ilerlemesi ise hayranlarının ve yakın dostlarının içine su serpmişti. 

USTA OYUNCU AYAKLANDI

Dizi ve film sektörüne gönül vermiş usta isimlerden biri olan Kadir İnanır, Kasım ayında Muğla’nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Pıhtı atması sonucu yoğun bakımda tedaviye alınan ünlü oyuncunun beyin kanaması geçirmesi, usta oyuncunun acilen ameliyata alınmasını gerektirdi. Ameliyat sonrası bir süre daha yoğun bakım ünitesinde gözetim altında tutulan oyuncu, değerlerinin normal seyirde ilerlemesi sonucu normal servis odasına çıkarıldıktan sonra taburcu edilmişti. taburcu edilirken basın mensuplarının kameralarına yansıyan başarılı oyuncu, aylar sonra bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Muhabirlere röportaj veren İnanır; ‘’Sağlığım yerinde, her geçen gün daha iyi oluyorum’’ diyerek sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Yılların usta sanatçısını ayaklanmış gören hayranları ise oldukça sevindi. İnanır’ın ameliyattan sonra ilk röportajından sonra görüldüğü keyifli halleri ise gözlerden kaçmadı. 

kadir inanır

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal