Amed Sportif Faaliyetler - Pendikspor Maçının Ardından

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, organizasyonsuzluğu eleştirdi; Pendikspor'un teknik sorumlusunu ise üst sıralar hedeflemekte kararlı.

27.10.2024-20:07 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-20:07) Amed Sportif Faaliyetler - Pendikspor Maçının Ardından

Amed Sportif Faaliyetler - Pendikspor Maçı Değerlendirmesi

Amed Sportif Faaliyetler'in teknik direktörü Ersun Yanal, "Maalesef bu organizasyonsuzluk bizi biraz yordu, bunun sonuçlarını umarım farklı bedellerle ödemeyiz." sözleriyle karşılaşmanın ardından durumu özetledi.

Maç Özeti ve Teknik Analiz

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında, Iğdır Şehir Stadı'nda konuk ettiği Pendikspor'a 1-0 mağlup olan Amed Sportif Faaliyetler, karşılaşmanın başında rakipten yedikleri golü eleştirdi. Yanal, "Belki de ligin en çok atak yapılan oyununu oynadık. Bunu oynamak ve bu oyunu devam ettirmek oldukça zor." dedi.

Yanal, sözlerine şöyle devam etti: "Kapalı savunmayı açmanın yolları biraz da beceriden geçiyor. Takım istemesine rağmen, oynama iştahını herkese kabul ettirmesine rağmen bunu beceriyle noktalayamadı ve aldığımız sonuç ortada."

Ligin Durumu Üzerine Yorumlar

Yanal, ligin genel durumunu değerlendirerek, "Herkes birbirini yenebiliyor. Dün oynanan MKE Ankaragücü-Kocaelispor maçı ve bugünkü Teksüt Bandırmaspor-Sakaryaspor karşılaşmaları bunu gösteriyor." diyerek, organizasyon eksikliğine dikkat çekti.

Pendikspor Cephesi

Pendikspor'un teknik sorumlusunun, Evrim Esendemir, ligde üst sıralara tırmanmayı hedeflediklerini ifade etti. "Müsabakadan önce hafta içi çok verimli bir çalışma dönemi geçirdik. Bu da sahada yansıyıp 3 puanı kazanmamızı sağladı." şeklinde konuştu.

Esendemir, Amedspor'un savunmada kalabalık olacağını bildiklerini belirterek, "Hafta içi yaptığımız tüm çalışmalar ana planımızı oluşturdu. Fırsat golüyle skoru lehimize çevirmek istedik." ifadelerini kullandı.

Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Iğdır Şehir Stadı'nda konuk ettiği...

Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Iğdır Şehir Stadı'nda konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor'a 1-0 yenildi. Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal