Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlar hangileri? Amazon ücretsiz oyun nasıl alınır? 2023 Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlar listesi

Dünya devi Amazon’un oyun bölümü olan Amazon Prime Gaming ile beraber pek çok önemli oyun ücretsiz olarak oyun severleri bekliyor. Eylül ayı boyunca her gün farklı oyunların kullanıcılara sunulacağı bu etkinliğin detaylarını öğrenmek isteyenler internetten detayları araştırıyor. Peki Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlar hangileri? Amazon ücretsiz oyun nasıl alınır? İşte 2023 Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlar listesi…

07.09.2023-17:07 - (Son Güncelleme: 07.09.2023-17:07)

Amazon Prime Gaming 2023 Eylül ayı ücretsiz oyunlar listesi araştırılıyor. Amazon Prime üyesi olan kullanıcılar için geçerli olan etkinlik boyunca normalde çok yüksek fiyatlara sahip olan pek çok oyun ücretsiz olarak kullanıma açılacak. Oyun severler Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak adına arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor. Peki Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlar hangileri? Amazon ücretsiz oyun Nasıl alınır?

Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlar hangileri?

Amazon Prime Gaming’teki ücretsiz oyunlar belli oldu. Eylül ayı boyunca devam edecek olan kampanya kapsamında ilk olarak Football Manager 2023 oyunu ücretsiz olarak oyun severlere sunuldu. İşte 2023 Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlar listesi:

Amazon Prime Gaming

7 Eylül: Football Manager 2023

14 Eylül: Ozymandias: Bronze Age Empire Sim, Absolute Tactics: Daughters of Mercy

21 Eylül: Dexter Stardust: Adventures in Outer Space, Shotgun King: The Final Checkmate

28 Eylül: Unsolved Case: Murderous Script Collector’s Edition, Hundred Days: Winemaking Simulator

Amazon ücretsiz oyun nasıl alınır?

Amazon Prime Gaming’teki ücretsiz oyunları satın almak için Amazon Prime’a aylık 39 TL karşılığında üye olmanız gerekiyor. Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra Amazon Prime Gaming fırsatlarından otomatik olarak faydalanabiliyorsunuz.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal