Amasya'da Öğrenciler Sokak Hayvanları İçin Destek Oldu

Amasya'daki öğrenciler, kedi ve köpekler için mama ve su bırakarak sokak hayvanlarına yardım etti.

04.10.2024-15:53 - (Son Güncelleme: 04.10.2024-15:53) Amasya'da Öğrenciler Sokak Hayvanları İçin Destek Oldu

Amasya'da Sokak Hayvanları İçin Anlamlı Etkinlik

Amasya'da, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, öğrenciler kedi ve köpekler için mama ve su bıraktı.

Hayvanlar İçin Dayanışma

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Çocuk Hakları İl Komitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler sokak sokak dolaşarak 43 farklı noktaya hayvanlar için yiyecek ve su bıraktı.

Murat Gökhan Keskin'in Açıklamaları

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Murat Gökhan Keskin, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, "Sokak hayvanları da insanlar kadar yaşamayı hak ediyor. Bizler de bu mücadeleye bir nebze olsun katkı sağlamak istedik," dedi.

Öğrencilerden Anlamlı Mesajlar

Çocuk Hakları İl Komitesinden Melike Başer ise hayvanların beslenme ve barınma hakkının önemine dikkat çekerek, toplumda bu konuda farkındalık oluşturmanın gerektiğini vurguladı.

Amasya'da öğrenciler, sokaklarda uygun yerlere kedi ve köpekler için mama ve su koydu. Aile ve...

Amasya'da öğrenciler, sokaklarda uygun yerlere kedi ve köpekler için mama ve su koydu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Çocuk Hakları İl Komitesi iş birliğinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında organize edilen etkinlikte öğrenciler, sokak sokak gezerek 43 noktaya kedi ve köpekler için mama ve su bıraktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal