Altın Madalya Sevinci Şırnak'ta Coşkuyla Kutlandı

Halterci Harun Algül, Polonya'da kazandığı altın madalyayı Şırnak'ta dev ekrandan izlettirdi.

27.10.2024-23:44 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-23:44) Altın Madalya Sevinci Şırnak'ta Coşkuyla Kutlandı

Altın Madalya Heyecanı Şırnak'ta Yaşandı

Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda milli sporcu Harun Algül, 55 kilogramda podyuma çıkarak altın madalya kazandı. Harun'un bu başarılı performansı, Şırnak'ta kurulan dev ekranda büyük bir heyecanla takip edildi.

Mücadele Şırnak'ta Coşkuyla İzlendi

Harun Algül'ün başarılı mücadelesi, Şırnak Kapalı Spor Salonu'na kurulan dev ekranda izlenirken, ailesinin yanı sıra Şırnak Valisi Birol Ekici, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nihat Avcı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Temsilcisi Murat Umaç ve birçok vatandaş, Türk bayrakları ile salonu doldurdu.

Büyük Sevinç ve Tebrikler

Harun'un 106 kiloluk kaldırışıyla kazandığı bu zafer sırasında salonda büyük bir sevinç yaşandı. Vali Birol Ekici, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Avrupa şampiyonu Harun Algül, zirvedesin Şırnak. Tebrikler." diyerek milli sporcuyu kutladı.

Polonya'da devam eden Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda altın madalya kazanan...

Polonya'da devam eden Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Harun Algül'ün mücadelesi, memleketi Şırnak'ta dev ekrandan takip edildi. Harun Algül'ün mücadelesini, Şırnak Kapalı Spor Salonu'nda kurulan dev ekranda ailesinin yanı sıra Vali Birol Ekici, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nihat Avcı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Temsilcisi Murat Umaç, kurum temsilcileri ve vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla izledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal