Alina Kabayeva kimdir, kaç yaşında, nereli? Rusya lideri ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü jimnastikçi Alina Kabaeva hakkında bilgiler

Geçtiğimiz günlerde Putin ile Alina Kabayeva'nın aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Bunun üzerine ünlü jimnastikçi Alina Kabayeva'nın kim olduğu merak edildi. Biz de haberimizde konuya ilişkin detaylardan bahsettik.

07.03.2022-14:26 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-14:27) Alina Kabayeva kimdir, kaç yaşında, nereli? Rusya lideri ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü jimnastikçi Alina Kabaeva hakkında bilgiler

Geçtiğimiz günlerde Putin ve ünlü jimnastikçi Alina Kabayeva’nın aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddialardan sonra konuyla ilgilenenler Alina Kabayeva’nın kim olduğunu araştırmaya başladı. Bir dönem ismi Rus liderler ile anılan Kabayeva, Putin ile birlikte mi? 

Alina Kabayeva kimdir?

Annesi Rus, babası Tatar olan Alina Kabayeva, 12 Mayıs 1983 tarihinde Özbekistan’ın başkenti olan Taşkent’te doğmuştur. Kabayeva, Rus eski bireysel ritmik jimnastik sporcusu, manken, film oyuncusu ve politikacıdır. 

Alina Kabayeva ve putin iddiları

Daha 18 yaşında iken genç bir sporcu olduğu zamanlarda Red Shadow isimli Japon filminde yer almıştır. Bunun yanı sıra bireysel ritmik jimnastik branşında 1 altın ve 1 bronz olimpiyat madalyası, Dünya Şampiyonalarında 14 ve Avrupa Şampiyonalarında ise 25 madalya alarak ülkesinin en başarılı sporcuları arasında bulunmaktadır. Ayrıca Rusya'nın en başarılı sporcularına verdiği Sporda Ustalık Onuru unvanına layık görülmüştür. Rusya Başkanı Viladimir Putin ile arasında çıkanlar sadece iddiadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal