ALG Spor Liderlik İçin Atılımlarını Sürdürüyor

Kadın futbolunda namağlup olarak zirveye oynamayı hedefleyen ALG Spor, oyuncuları ve teknik direktörüyle iddialı açıklamalarda bulundu.

19.10.2024-11:41 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-11:41) ALG Spor Liderlik İçin Atılımlarını Sürdürüyor

ALG Spor'un Liderlik Hesapları

Teknik direktör Hilmi Bugüner, ekibinin son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Hilmi Bugüner'den Vurgu

Bugüner, "İkinci sıradayız ve planladığımız gibi gidiyoruz. İnşallah zirveye çıkacağız." diyerek takımının hedefleri doğrultusunda kararlılığını vurguladı.

Mehmet Akif Parlak tarafından bildirilen habere göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde namağlup bir şekilde mücadele eden ALG Spor, liderliğe oynuyor. Ligin ilk 6 haftasında 4 galibiyet ve 2 beraberlik ile 14 puan toplayarak lider Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada yer alıyor.

Takımın İlerleyişi

Takımın çoğu oyuncusu için tanışma evresinin geride kaldığını belirten Bugüner, "Ligimiz her geçen gün daha fazla zorlaşıyor. Bizde 6. haftaya geldiğimizde ikinci sıradayız. İç sahada lideriz ve bunu son haftaya kadar sürdüreceğiz" dedi.

Büyük Takımlar Arasında Rekabet

Bugüner, kadrosundaki oyuncularla birlikte büyük camialardan biri olduklarını ve geçmişte iki kez şampiyonluk yaşadıklarını ifade etti. Bütçelerinin büyük takımlarla kıyaslandığında fark yarattığına dikkat çeken Bugüner, "Bu da ne kadar iyi işler yaptığımızı gösteriyor. Şampiyonluk için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Duyguların Paylaşımı

Takımın orta saha oyuncusu Demet Kılınç, motivasyonlarının yüksek olduğunu belirterek, "Namağlup durumdayız ve lider olmak istiyoruz. Tüm çabamızı ortaya koyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Stoper Büşra Taşkın da, sezon öncesi kamp sürecinin kendileri için avantaj oluşturduğuna değinerek, son haftalarda elde ettikleri başarılı sonuçları sürdürmek istediklerini ifade etti.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin namağlup takımlarından ALG Spor, liderlik koltuğuna oturmanın...

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin namağlup takımlarından ALG Spor, liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor. Ligin ilk 6 haftasında 4 galibiyet ve 2 beraberlik sonucunda 14 puan toplayan ALG Spor, lider Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal