Alex de Souza Antalyaspor’dan ayrılıyor: Sözleşmesindeki o maddeyi kullanacak

Antalyaspor ile henüz birkaç hafta önce sözleşme imzalayan Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza, Fenerbahçeli bir taraftarla fotoğraf çektirince tepkiyle karşılandı. Akdeniz ekibi konuya ilişkin bir açıklama yaparken Alex’in bu durumdan dolayı oldukça mutsuz olduğu ve takımdan ayrılacağı öğrenildi.

13.07.2024-17:30 - (Son Güncelleme: 13.07.2024-17:30) Alex de Souza Antalyaspor’dan ayrılıyor: Sözleşmesindeki o maddeyi kullanacak

Akıllarda Fenerbahçe’deki performansıyla kalan şimdilerde ise Antalyaspor teknik direktörü olarak yeniden Türkiye’ye dönen Alex de Souza’nın takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Eski Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza, Antalyaspor'un kampında Fenerbahçeli taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Bu durum üzerine Antalyaspor yönetimi sert bir açıklama yaparak durumu değerlendirdi.

Antalyaspor’dan sert bir açıklama gelmişti

Mynet'te yer alan habere göre; Antalyaspor yönetimi, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bugün sosyal medyada, takımımızın Burdur kampı sırasında başka takım taraftarlarının Teknik Direktörümüz Alex de Souza ile fotoğraf çektirip imza aldığı görüntüleri şaşkınlık ve üzüntü ile izledik,

Yapılan incelemeler sonucunda:

Antrenman sahasına izinsiz giren kişilerin, kamp tesislerinin ve antrenman sahasının güvenliğinden sorumlu yetkililerin ihmalinden kaynaklandığı tespit edilmiştir. Bu güvenlik zafiyeti ile ilgili gerekli adımlar kulübümüz tarafından atılmıştır.

Alex de Souza Antalyaspor’dan ayrılıyor: Sözleşmesindeki o maddeyi kullanacak

Kamp sürecinden sorumlu profesyonellerin görüşleri ve savunmaları alınmış, güvenlik önlemlerinin tam olarak sağlanması için gerekli girişimler yapılmış ve gelecekte benzer olayların yaşanmaması için sorumlular sert bir şekilde uyarılmıştır.

Taraftarlarımızın bu konudaki tepkisini haklı buluyor ve aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Bundan sonra kamplarda, hazırlık maçlarında ve resmi müsabakalarda benzer görüntülerin yaşanmaması için tüm önlemleri alacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Alex de Souza, sözleşmesindeki maddeyi kullanarak ayrılacak

Alex de Souza'nın sözleşmesinde, "10 Temmuz 2024 tarihine kadar transfer tahtası açılmazsa, Antalyaspor'a tazminat ödemeden tek taraflı sözleşmesini feshedebilir" maddesi yer alıyor. Menajeri bu maddeyi görüşmek üzere Antalya'ya geldi. Yaşanan bu olay sonrası morali bozulan Alex'in, sözleşmesindeki maddeyi devreye sokarak takımdan ayrılması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal