Alev Alev 13. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Show TV'nin iddialı yapımlarından biri olan Alev Alev 28 Ocak Perşembe akşamı yani dün akşam 12. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 12. bölümünün ardından 13. yeni bölüm fragmanı iple çekilir oldu. Peki Alev Alev 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

29.01.2021-09:38 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-09:38) Alev Alev 13. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Konusu ile ekranların iddialı yapımlarından biri olan Alev Alev dün akşam 12. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin sıkı takipçileri hemen 13. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Alev Alev 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

ALEV ALEV 12. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Tomris, Çiçeğin yüzünü eski haline getirmek ameliyata alır. Çiçek eski haline dönebilecek mi? merakla bekleniyor. Bu arada Ömer ve Rüya sevgili olurlar. İkili birbirlerinin hayatını anlamak için bir iddiaya girerler. Ömer, Rüya'nın istediği gibi yaşar. Rüya, Ömer'in istediği gibi yaşamaya başlar. Bütün bunlar olurken bir yandan da  Çelebi, kendi planını hayata geçirmeye başlar. Tarihi eserlerin peşine düşen Çelebi, Tomris'in şantajına boyun eğmemekte kararlıdır. 

ALEV ALEV 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev dün akşam 12. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin keyifle izlenen bu bölümünün ardından 13. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Alev Alev 13. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal