Aksaray'daki Tur Otobüsü Kazasında Hayatını Kaybedenler Defnedildi

Aksaray'daki otobüs kazasında ölenlerin cenazeleri Balıkesir'de toprağa verildi. Detaylar haberde.

19.10.2024-17:30 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-17:30) Aksaray'daki Tur Otobüsü Kazasında Hayatını Kaybedenler Defnedildi

Aksaray'daki Üzücü Kazanın Ardından Cenaze Törenleri

Aksaray'da rutin bir tur gezisi sırasında devrilen tur otobüsünde hayatını kaybeden 6 kişiden 4'ünün cenazeleri, Balıkesir'in çeşitli ilçelerinde defnedildi.

Cenaze Törenleri

Kazada yaşamını yitiren Rukiye Aydın (51) ve annesi Ünzile Karabacak (69), Balıkesir'in Kepsut ilçesinde düzenlenen bir cenaze töreni ile son yolculuklarına uğurlandı. Akçaköy Mahallesi'nde bulunan camide ikindi vakti kılınan namazın ardından, naaşları mahalle mezarlığına defnedildi.

Olayda yaralanan Rukiye Aydın'ın 8 yaşındaki oğlu Davut Kerim Aydın'ın, şu anda Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi edildiği bilgisi verildi.

Diğer Cenaze Törenleri

Hayatını kaybeden Leyla Altınbaş'ın cenazesi ise Susurluk ilçesinde bulunan Çarşı Camisi'ne getirildi. Öğle vakti kılınan namazın ardından Altınbaş, Susurluk Merkez Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

Bandırma ilçesinden otobüse binen Neriman Çabukçay için de ayrı bir cenaze töreni düzenlendi. Yeni Çınarlı Camisi'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından, Çabukçay'ın naaşı Bandırma Merkez Mezarlığı’na defnedildi. Törene Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal da katıldı.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Hasan ve Pembe Tunalılar çiftinin cenazeleri, yarın kent merkezinde kılınacak duaların ardından Başçeşme Mezarlığı'na defnedilecek.

Kaza Bilgileri

14 Ekim'de Balıkesir'de kontrol edilen devrilen tur otobüsünün sürücüsü Nurhan Hazer, kazadan sonra gözaltına alınmış ve tutuklanmıştır. Otobüs, Balıkesir'den Kapadokya'ya doğru yola çıkmıştı.

Kaza sonucunda 6 kişi hayatını kaybederken, 34 kişi de yaralanmıştı.

Aksaray'da tur otobüsünün devrilmesiyle yaşamını yitiren 6 kişiden 4'ünün cenazeleri, Balıkesir'in...

Aksaray'da tur otobüsünün devrilmesiyle yaşamını yitiren 6 kişiden 4'ünün cenazeleri, Balıkesir'in Kepsut, Susurluk ve Bandırma ilçelerinde toprağa verildi. Kazada yaşamını yitiren Leyla Altınbaş'ın cenazesi Susurluk ilçesindeki Çarşı Camisi'ne getirildi. Altınbaş'ın cenazesi, öğle vakti kılınan namazı müteakip Susurluk Merkez Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal