Aksaray'da Tur Otobüsü Kazasında Hayatını Kaybeden Çift Defnedildi

Aksaray'daki kazada yaşamını yitiren Tunalılar çiftinin cenazesi Balıkesir'de toprağa verildi.

20.10.2024-14:41 - (Son Güncelleme: 20.10.2024-14:41) Aksaray'da Tur Otobüsü Kazasında Hayatını Kaybeden Çift Defnedildi

Aksaray'daki Felaket: Tunalılar Çiftinin Cenazesi Balıkesir'de Toprağa Verildi

Aksaray'da bir tur otobüsünün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Hasan ve Pembe Tunalılar'ın cenazeleri, Balıkesir'de gerçekleştirilen törenle defnedildi.

Cenaze Töreni Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nde Yapıldı

Tunalılar çifti için Balıkesir’in Zağnos Paşa Camii'nde bir cenaze töreni düzenlendi. Oğulları Özcan Tunalılar, cami avlusunda taziye kabul ederek yakınlarını karşıladı.

Defin İşlemleri ve Katılımcılar

Cenaze namazı, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından öğle vakti kıldırıldı. Törende, çiftin oğlu Özcan Tunalılar’ın yanı sıra CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu. Defin işlemleri, Başçeşme Mezarlığı'nda gerçekleştirildi.

Acı Kaza ve Sonuçları

Balıkesir'den Kapadokya yönüne hareket eden tur otobüsü, 18 Ekim sabah saatlerinde Aksaray-Ankara kara yolu Acıpınar mevkisinde devrilmişti. Bu trajik kazada 6 kişi yaşamını yitirirken, 34 kişi de yaralanmıştı. Sürücü, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Kazada hayatını kaybeden diğer 4 kişinin cenazeleri de Balıkesir’in Kepsut, Susurluk ve Bandırma ilçelerinde toprağa verilmişti.

Aksaray'da tur otobüsünün devrilmesiyle yaşamını yitiren 6 kişiden 4'ünün cenazeleri, Balıkesir'in...

Aksaray'da tur otobüsünün devrilmesiyle yaşamını yitiren 6 kişiden 4'ünün cenazeleri, Balıkesir'in Kepsut, Susurluk ve Bandırma ilçelerinde toprağa verildi. Kazada yaşamını yitiren Leyla Altınbaş'ın cenazesi Susurluk ilçesindeki Çarşı Camisi'ne getirildi. Altınbaş'ın cenazesi, öğle vakti kılınan namazı müteakip Susurluk Merkez Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal