Akkuş Belediyespor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Akkuş Belediyespor, Galatasaray maçı için hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a hareket etti.

18.10.2024-16:44 - (Son Güncelleme: 18.10.2024-16:44) Akkuş Belediyespor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Akkuş Belediyespor, Galatasaray Maçına Hazır

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi'nde mücadele eden Akkuş Belediyespor, başantrenör Furkan Gür liderliğinde Galatasaray’a karşı oynayacağı maç için son hazırlıklarını tamamladı.

Maç Detayları

Akkuş Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta ile 20 Ekim Pazar günü, saat 14:00’te Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Furkan Gür'ün Değerlendirmesi

Furkan Gür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu Spor Toto karşısında 3-0 mağlup oldukları maçta oyunun ilk bölümlerinde rakiplerine üstünlük kurduklarını ifade etti. Ancak devamında rakiplerinin dirençlerini kırmayı başardığını belirtti.

Lig genelinde henüz galibiyetle tanışmadıklarını vurgulayan Gür, zorlu Galatasaray deplasmanının farkında olduklarını dile getirdi. Rakiplerinin bu yıl şampiyonluk hedefiyle kurulan güçlü bir ekip olduğunu belirten Gür, "Galatasaray’a karşı elimizden gelen her şeyi yapıp oyunumuzu geliştirmeye çalışacağız. Hazırlıklarımız çok verimli geçti ve takım içindeki atmosfer oldukça olumlu.” dedi.

Ordululara Çağrı

Gür, Galatasaray ile oynayacakları maça gurbette yaşayan tüm Orduluları davet etti.

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi'nde mücadele eden Akkuş Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta ile 20...

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi'nde mücadele eden Akkuş Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta ile 20 Ekim Pazar günü saat 14.00'da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynayacakları maçın hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a gitti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal