Akın Akınözü en zor vedasını etti: Başrol arkadaşından büyük vefasızlık

Ünlü oyuncu Akın Akınözü, annesi Özlem Akınözü’nün cenazesinde ayakta durmakta zorlandı. Oyuncunun halleri sevenlerinin yüreklerini sızlatırken başrol arkadaşı Ebru Şahin’in Akınözü’ne başsağlığı mesajı bile yayınlanmaması tepki çekti.

23.07.2024-10:48 - (Son Güncelleme: 23.07.2024-11:04) Akın Akınözü en zor vedasını etti: Başrol arkadaşından büyük vefasızlık

Oyuncu Akın Akınözü’nün annesi Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşmüş ve hayatını kaybetmişti. Acılar içinde annesini son yolculuğuna uğurlayan Akın Akınözü'nü, birçok sanatçı dostu bu zor gününde yalnız bırakmadı. Ancak o anlarda bir isim özellikle dikkat çekti: Hande Erçel. 

Hande Erçel bile geldi Ebru Şahin yoktu

Daha önce hiç tanışmadığı Akın Akınözü'ne destek olmak için cenazeye gelen Hande Erçel, aynı acıyı daha önce yaşamış biri olarak meslektaşını yalnız bırakmadı.

Akın Akınözü en zor vedasını etti: Başrol arkadaşından büyük vefasızlık

Büyük tepki topladı

Hande Erçel'in bu duyarlı davranışı büyük takdir toplarken, Hercai dizisinde başrolü paylaştığı Ebru Şahin Osman'ın cenazede bulunmaması tepkilere neden oldu. Rol arkadaşının bu zor gününde yanında olmayan Ebru Şahin Osman, sosyal medyada eleştirilerin odağı haline geldi.

Usta oyuncu Süreyya Arın'ın kızı ve 13 Ekim 1964 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Özlem Akınözü, bugün Vadistanbul Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedildi. Yakınları ve sanat camiasından dostları, bu acı gününde Akınözü ailesini yalnız bırakmadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal