Akbank'tan müşterilerine geri ödemesiz 500 TL! İşte tek şart..

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Akbank'tan müşterilerine çok sevinecekleri bir haber geldi. Müşterileri için bir kampanya başlatan Akbank, kampanyaya başvuru sonrası müşterilerine geri ödemesiz 500 TL vereceğini açıkladı. İşte detaylar..

30.04.2022-17:43 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-17:43) Akbank'tan müşterilerine geri ödemesiz 500 TL! İşte tek şart..

Her geçen gün gelişen teknolojisi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışan Akbank, yeni bir kampanya yaptıklarını duyurdu. Bankadan konuya ilişkin yapılan açıklamasında banka müşterilerine geri ödemesiz 500 TL verileceği bilgisi paylaşırken kampanyaya ilişkin detaylara da yer verildi.

Akbank'tan müşterilerine geri ödemesiz 500 TL

Akbank tarafından yapılan kampanya açıklamasında ilk kez Wings veya Axess kredi kartı alan tüm müşterilerine 500 TL’ye kadar chip para kazanma şansının sunulacağı bildirildi.

Akbank'tan müşterilerine geri ödemesiz 500 TL

Akbank ile ilk kez çalışmaya başlayan tüm müşterilerin kampanyadan faydalanma şansının olduğunun belirtildiği açıklamada Wings veya Axess kredi kartı müşterilerinin yapacakları internet alışverişleri için kendilerine yüzde 20 ve sonraki alışverişlerinde de ayrıca 100 TL verileceği ve toplamda 500 TL chip para ödülü kazanılacağı bildirildi.

Kampanyadan nasıl faydalanılır?

Kampanyadan faydalanmak isteyen herkesin Akbank Mobil uygulamasını cep telefonlarını indirdikten sonra ürünlerin arasında yer alan Wings veya Axess kredi kartı olması şartıyla seçim yapılarak ürünleri sepete atılması gerekiyor.

Akbank'tan 500 TL chip para için tek şart!

Akbank'ın müşterilerine sunduğu kampanyada faydalanmak isteyenlerin yalnızca bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmaları ve cep telefonuna indirilen Akbank Mobil uygulamasında kampanyaya katılmaları gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal